Feedback

Sărbătoare la Mazda: 50 de milioane de mașini construite de japonezi în 86 de ani de la începerea producției

Publicat Joi, 31.05.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Sărbătoare la Mazda: 50 de milioane de mașini construite de japonezi în 86 de ani de la începerea producției - Poza 1
Mazda a anunțat că producția sa din Japonia a atins un total impresionant de 50 de milioane de mașini, la peste 86 de ani de la începerea activității. Primul vehicul construit de Mazda în Japonia a fost livrat în octombrie 1931.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii și angajații Mazda au motive de sărbătoare, după ce compania lor a reușit o performanță remarcabilă și istorică în același timp.

Mazda Motor Corporation a anunțat că ziua de 15 mai 2018 a însemnat atingerea unei producții totale de 50 de milioane de mașini în Japonia. Primul vehicul construit de Mazda în Japonia a fost livrat în octombrie 1931, în urmă cu 86 de ani și 7 luni.

“Mazda a început să construiască mașini în urmă cu 86 de ani, iar acum am reușit să atingem o producție de 50 de milioane de unități în Japonia. Chiar și cu o producție anuală de un milion de unități, ne-ar fi luat 50 de ani să atingem această performanță. Asta ne arată ce istorie îndelungată are Mazda,” a declarat Masamichi Kogai, președintele și CEO-ul constructorului japonez.

Mazda are ca obiectiv să vândă peste 1.6 milioane de mașini în acest an fiscal. Până în martie 2024, japonezii vor să ajungă la o producție anuală globală de 2 milioane de unități.

Via Mazda

 


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru