Schimb de job-uri: Sebastian Vettel conduce o ambulanță pe circuit și încearcă să bată un Ferrari 488 GTB

de Bogdan Mirică
Miercuri, 03.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a făcut schimb de job-uri și de mașini cu un șofer de ambulanță. Pilotul de Formula 1 s-a ales cu o utilitară de 118 cai putere, iar ambulanțierul cu un Ferrari 488 GTB.

Într-o încercare inedită de promovare a Scuderiei Ferrari și a pilotului Sebastian Vettel, partenerii lor din Formula 1, cei de la Shell au creat o confruntare inedită. Cu 42 de victorii în Marele Circ, Vettel este unul dintre cei mai buni piloți ai momentului, deci nu are nici o problemă când vine vorba de strunirea celor 670 de cai putere ai noului Ferrari 488 GTB, faceliftul popularului 458 Italia.

Shell s-a întrebat însă ce se întâmpă dacă Vettel primește o altfel de mașină. Mai exact, o ambulanță. Pilotul de Formula 1 a făcut schimb de mașini cu Alex Knapton, un șofer de ambulanță cu 1356 de urgențe la activ.

Alex a primit Ferrari-ul 488 GTB, iar Vettel a trebuit să se descurce cu cei 118 cai putere ai ambulanței. Ambii au făcut un tur de circuit pentru a vedea cine este mai rapid. Rezultatul confruntării este în video-ul de mai jos.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru