Schiorul Jon Olsson recidivează: a transformat un Rolls-Royce Wraith într-un sportiv de 810 CP

de Cornel Șocariciu
Marti, 27.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jon Olsson, faimosul schior suedez, a pregătit un nou proiect auto. De această dată, un Rolls-Royce Wraith a trecut printr-un proces de personalizare destul de complex și a încheiat prin a deveni un sportiv de 810 cai.

Jon Olsson, unul dintre cei mai buni schiori din lume, este și un mare pasionat de mașini. De-a lungul anilor, suedezul a avut în garaj un Audi RS6 DTM de 700 CP, un Lamborghini Murcielago SuperVeloce, dar și un Huracan. Toate aceste mașini au fost modificate după chipul și asemănarea schiorului.

În ultimul timp, Olsson ne-a lăsat să înțelegem că își dorește un Nissan GT-R sau un Ferrari FF, doar că suedezul a ales un Rolls-Royce Wraith. În primă fază, mașina trebuia să fie preparată pentru a face față provocărilor din off-road, doar că lucrurile au fost întoarse la 180 de grade.

Urmareste Automarket
Astfel, modelul producătorului britanic a ajuns să devină un coupe de perfromanță.
Până în acest moment, Jon Olsson a fost destul de zgârcit cu detaliile. Știm că mașina a primit un exterior de camuflaj vopsit în alb și negru, lumini suplimentare, un portbagaj pe plafon, jante de 24 de inch și un sistem de evacuare special.

Sub capota lui Wraith se află un V12 de 6.6 litri care în mod normal produce 624 CP și 800 Nm. În urma modificărilor, agregatul se laudă cu 810 cai putere. În aceste condiții, accelarația de la 0 la 96 km/h are loc în 4.4 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Jon Olsson spune că proiectul Wraith încă nu este finalizat. Așteptăm cu nerăbdare un nou set de fotografii cu versiunea finală a acestui proiect.

Comentarii (1)

  • Laurentiu 29
    unul dintre cei mai buni schiori din lume? nu cred.....poate unul dintre cei mai buni freeskier-i.....asta-i altceva, fara suparare
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru