Schumacher tot la Ferrari

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 30.10.2006
Septuplul campion mondial Michael Schumacher nu va parasi grupul Ferrari si va fi asistentul special a lui Jean Todt, noul presedinte al italienilor.
Dupa ce Jean Todt a fost numit in functia de presedinte a brandului Ferrari se punea problema situatiei legendei Formulei 1, Michael Schumacher.

Pilotul german nu se va retrage de la scuderia italiana, asa cum toti se asteptau, ci va ramane in angrenajul Ferrari cu o functie speciala: asistentul personal a lui Jean Todt.

De cand a venit la Ferrari, Scumacher nu a fost doar un simplu pilot, ci a fost inima echipei pe care a reusit sa o aduca pe locul intai in Formula 1. Dar ce reprezinta functia de asistent special?! Sa nu ne asteptam, deocamdata, sa-l vedem pe Schumacher la testele monoposturilor Ferrari, pe circuitele de curse, neamtul urmand sa fie un consultant special al companiei si a lui Jean Todt, omul langa care a reusit cele mai mari performante din istoria Formulei 1.

Noua situatie manageriala de la Ferrari este stabilita pentru sezonul 2007. Luca di Montezemolo va fi conducatorul grupului Fiat, Todt va fi CEO la Ferrari dar si managerul echipei de Formula 1, iar Ross Brawn va fi plecat in vacanta pentru un an, iar dupa toate probabilitatile acesta va reveni in 2008 cand va prelua conducerea echipei de Formula 1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru