Se reaprinde un duel american 100%: noul Lincoln Navigator promite să fie mai bun decât actualul Cadillac Escalade

de Bogdan Mirică
Marti, 11.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii se pregătesc pentru un nou duel de la egal la egal între Lincoln Navigator și Cadillac Escalade. Noua generație a lui Navigator se va lansa cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Urmareste Automarket
Salonul Auto de la New York, programat să debuteze la mijlocul acestei luni, va marca debutul unui SUV simbol pentru piața americană. Este vorba despre noua generație a modelului Lincoln Navigator, cel care a născut o rivalitate de ani buni între el și Cadillac Escalade.

Cadillac Escalade, principalul rival al lui Lincoln Navigator.

Pentru a pregăti lansarea noului Navigator, subsidiarul Ford a publicat deja o imagine teaser.

Aceasta trădează semnătura luminoasă a viitorului SUV și un posibil logo iluminat.

Inspirat de conceptul de anul trecut, noul Navigator de serie nu va adopta ușile cu deschidere de tip fluture, dar se va folosi de noua platformă din aluminiu a Ovalului Albastru, ceea ce înseamnă că va pierde kilograme prețioase și va câștiga un avans considerabil împotriva lui Cadillac Escalade.

Conceptul din care se va inspira noul Lincoln Navigator.

Gama de motorizări va include unități Ecoboost, inclusiv noul V6 de 3.5 litri, capabil să dezvolte 450 de cai putere și să pună în mișcare unul dintre cele mai rapide pick-up-uri ale momentului: Ford F-150 Raptor. Pe lângă noul motor V6, Lincoln Navigator va prelua și cutia automată cu 10 rapoarte.

Comentarii (1)

  • INEXORABILLLLLLLL
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru