Se vinde Alfa lui Mussolini

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 14.12.2007
Alfa Romeo 6C 2300 Pescara Spyder din 1935, construita special pentru Benito Mussolini, va fi vanduta la licitatie.

Esential

1935 este anul in care a fost construita Alfa Romeo 6C 2300 Pescara Spyder.

Un Alfa Romeo 6C 2300 Pescara Spyder din 1935, care a apartinut dictatorului fascist Benito Mussolini, va fi vandut in cadrul unei licitatii in luna februarie.

Modelul a fost realizat in urma unui ordin special dat de Mussolini si a participal la celebra cursa Mille Miglia din 1936, unde a ocupat locul al 13-lea.

Dupa disparitia dictatorului Alfa Romeo 6C 2300 Pescara Spyder a mai avut trei proprietari. Exemplarul a fost restaurat in ultimii ani si de atunci a reusit sa castige cateva concursuri de eleganta. Pretul la care este estimata ca se va opri licitatia se situeaza in jurul cifrei de 1.200.000 euro.

Taguri: Alfa Romeo, Spyder

Comentarii (4)

  • Alx CT
    Perfect!
    Dati0mi si o Casuta postala unde sa trimit banii ca o cumpar eu sa ii arat lu GIG OIERU ca am masina mai scumpa ca el sa moara de ciuda :)) :D Va salut!
    0 0
  • prudentul
    perfect
    Îţi trimit numărul contului meu, bine ? :)
    0 0
  • da
    frumoasa masinuta...
    0 0
  • Vandar
    e varza
    ce dreaku mai faci cu e ea de epoca kiar daca a fost a lu musolini acu daca apar maine chilotzi mircea cel batran inseamna ca tre sai vanda cu 5 milioane de euro doar sa ca cacat in ei.prosti astia de dau atata pe niste lucruri veki kiar daca a u valoare sentimentala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru