Seat anunță intrarea pe piața din China: spaniolii vor lucra cu Volkswagen la o platformă pentru mașini electrice

de Paul Cosma
Marti, 10.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat va intra pe piața din China, acolo unde va colabora cu Volkswagen și compania locală JAC. Cei trei constructori vor dezvolta împreună o platformă pentru mașini electrice, precum și noi tehnologii pentru vehiculele autonome.

SEAT a semnat o înțelegere cu Volkswagen și chinezii de la JAC prin care își anunță intrarea pe cea mai mare piață auto din lume.

Astfel, spaniolii se alătură unui joint-venture format din Volkswagen și JAC, în care cele trei companii vor colabora pentru crearea unui centru de cercetare și dezvoltare în China.

Proiectul vizează, printre altele, crearea unei platforme pentru mașini electrice și dezvoltarea de tehnologii destinate vehiculelor autonome și conectate.

Primele rezultate și produse ale colaborării ar urma să apară pe piață în 2021, an în care Seat este așteptat să intre efectiv pe piața din China.

Via Seat

Comentarii (1)

  • in sfarsit s-au gandit si spaniolii sa colaboreze cu nemtii...mult le-a mai trebuit...si nemtii le faceau ochi dulci, si astia nimic. Mandrii tare! Acu' se mai scot cu piata din China, pe teren neutru, ca nimeni n-ar fi acceptat o astfel de alianta, mai ales in Europa.

    pff...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru