Seat are un nou director de design, sosit de la Renault Samsung

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.07.2011
Alejandro Mesonero-Romanos îi ia locul lui Luc Donckerwolcke în fruntea departamentului de design Seat. Spaniolul vine după 10 ani petrecuţi la Renault.

SEAT trece printr-o perioadă de reorganizare, după ce Luc Donckerwolcke, şeful departamentului de design, a părăsit funcţia pentru a deveni responsabilul diviziei Volkswagen Group Advanced Design. Locul lui Donckerwolcke, care îi va raporta acum direct lui Walter da Silva, şeful de design al întregului Grup Volkswagen, va fi luat de Alejandro Mesonero-Romanos.

Noul şef de design al spaniolilor, în vârstă de 43 de ani, nu este la prima colaborare cu grupul VAG. El a debutat la Seat în 1995 şi apoi a fost responsabil pentru design exterior în cadrul Volkswagen şi Audi. Din 2001, Mesonero a trecut în barca celor de la Renault. În ultimii trei ani, designerul s-a ocupat de aspectul modelelor Renault Samsung Motors.

Mutarea ar urma să îi ajute pe cei de la Seat să îşi atingă planul de relansare pentru următorii cinci ani. Designul viitoarelor modele va fi un aspect deosebit de important pentru brandul spaniol.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Planul de relansare depinde doar de VAG care a cam neglijat Seat in ultimii ani, asta ca sa fiu moderat, ultimul model "nou" este Exeo
    4 1
  • Titica
    Noul Seat Leon va fi influentat de Alejandro Mesonero-Romanos?
    0 0
  • Vizitator
    Exeo...
    Exeo a fost supa parerea mea o grava eroare de marketing , chiar daca este un fost Audi A4 ce presupune o masina de calitate , faptul ca au utilizat un produs cu un design strain de filosofia Seat , cu toate incercarile facute cu acel facelift , a adus mari prejudicii din punct de vedere a imaginii . Teoretic cine isi cumpara un Seat nu il cumpara pentru ca nu isi permisese sa ia un Audi A4 nou la vremea cand se fabrica acel model .
    3 1
  • Titica
    Vizitator scumpule de unde nu stii ca viitorul Seat Leon va fi defapt actualul Audi 3 cu un mic facelift? Puisor sa sti ca Seat Exeo este o masina super
    0 3
  • cristi
    leon
    Noul Leon nu va fi actualul A3 cu un mic facelift, pentru ca va fi bazat pe noua platforma a VW, si nu pe cea veche. Cat despre design, sunt sigur ca odata cu schimbarea designerului sef se va schimba si acesta, noile modele vor fi mai rotunjite, avand in vedere modelele desenate de Alejandro Mesonero-Romanos la Renault/Samsung. In plus, fata de vechiul designer sef, care era de orientare germanica, noul designer sef este latin, ca si Walter DaSilva, cel care a fost designer sef la Seat inainte de a fi promovat in functia de designer sef la grupul VW AG.
    1 0
  • @Titica SCUMpule
    sti se scrie cu doi de i - stii
    ma bucur ce exeo e o masina super
    ce treaba are asta cu ce scrie "vizitator" ?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru