Seat Bocanegra va intra in productie de serie

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Desi a fost prezentat la Geneva ca un concept, Bocanegra va putea fi cumparat in curand de la dealerii Seat.

Esential

180 CP va dezvolta varianta de serie a lui Seat Bocanegra.

Cand a fost dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva, SEAT Bocanegra a fost prezentat ca un concept din urma caruia trebuia sa se inspire designul proaspat lansatului Ibiza. Desi constructorul spaniol a negat atunci ipoteza de a exista o varianta speciala de Ibiza in productia de serie, ideea lansarii unui nou model supermini a fost relansata de presa recent

Director de design Seat, Luc Donckerwolke, spune: “Cand am prezentat varianta finala a conceptului presedintelui nostru Eric Schmitt, acesta a exclamat ‘Vreau una!’. Iar dupa primirea pozitiva pe care a avut-o la Geneva, nu a mai existat nici un dubiu in legatura cu intrarea in productie a lui Bocanegra.”

Puterea de 180 CP a viitorul supermini va fi pusa la dispozitie de motorul de 1.4 litri TSI twin-turbo si va fi transmisa de o cutie de viteze semi-automata DSG cu sapte rapoarte. Nu se stie inca daca Bocanegra va deveni un model de sine statator sau - asa cum este cel mai probabil - o versiune supersport a recent-lansatului Ibiza.

Via | WorldCarFans

Taguri: Bocanegra, Ibiza, Seat

Comentarii (2)

  • ADRIAN
    Un bord ABSOLUT SUPERB!!
    Masina este bestial de frumoasa, dar bordul este ceva extraordinar. Nu cred ca mai are cineva un bord atat de clasic si de stilat ca asta. Sunt impresionat! Felicitari Seat!
    0 0
  • superb
    foarte frumos.interiorul e nemaipomenit de frumos pt o masina de serie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru