Seat, campioni mondiali in WTCC

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.10.2008
Marca spaniola Seat a reusit sa isi adjudece matematic prima pozitie in WTCC, cu o cursa inainte de final.

SEAT a reusit sa isi adjudece rimul titlu mondial in motorsport din istoria companiei spaniole. Competitia pe care a castigat-o cu fast Seat este Campionatul Mondial de Turisme WTCC, ibericii reusind aceasta performanta dupa multi ani in care au cochetat fara succes cu prima pozitie.

Cu o cursa inaintea finalului de sezon, care va trage cortina peste doua saptamani in Macao, Seat a reusit sa isi adjudece matematic primul loc, invinagndu-i pe cei de la BMW si Chevrolet.

Foarte interesant este faptul ca lupta nu s-a incheiat inca la capitolul piloti, desi vestile bune pentru Seat continua: ambii piloti aflati in batalia pentru titlul mondial, Yvan Muller si Gabriele Tarquini, concureaza pentru marca spaniola. Muller are insa prima sansa la titlu, cele noua puncte care il despart de principalul sau adversar avand toate sansele sa fie hotaratoare in lupta pentru prima pozitie.

via | WTCC

Taguri: Seat, WTCC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru