Seat doboară noi recorduri: peste 342.000 de mașini vândute în primele 7 luni. Cele mai bune rezultate din ultimii 18 ani

de Paul Cosma
Luni, 13.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a vândut peste 342.000 de mașini în primele 7 luni din 2018, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă de anul trecut. Este un nou record istoric pentru constructorul spaniol, respectiv cele mai bune rezultate din ultimii 18 ani.

După o primă jumătate de an cu vânzări foarte bune, spaniolii de la SEAT au pășit cu dreptul și în a doua parte a lui 2018.

În luna iulie, Seat a vândut 52.700 de mașini, cu 35.7% mai multe decât anul trecut în aceeași perioadă. Cea mai bună lună iulie din istoria Seat înseamnă și un nou record pentru vânzările totale de până acum din 2018.

După primele 7 luni, constructorul a vândut 342.700 de mașini, în creștere cu 20.1% față de 2017, marcând cele mai bune rezultate de vânzări din ultimii 18 ani. Această performanță s-a datorat în special SUV-urilor Ateca și Arona. Potrivit datelor oficiale, una din trei mașini vândute de Seat este un SUV.

Spaniolii au înregistrat vânzări consistente pe mai toate piețele europene importante: Spania (16%), Germania (26.4%), Franța (23.2%) sau Italia (27.1%).

Via Seat

Comentarii (3)

  • hazard
    minciuni, Ford EcoSport rupe piata.
    2 4
  • Rahateca Tedei
    nici o zi fara o stire mareata despre grupul VAG :)

    Felicitari Seat, cu noul Tarrabo chiar vei spulbera la vanzari Dacia si Kia,
    Iar cand te vei face si tu mai mare, poate si Citroen

    http://carsalesbase.com/european-car-sales-analysis-june-2018-brands/
    4 9
  • @rahatdi
    dacia, citroen(si mai putin kia in ultimul timp) sunt firme de saraci aiuriti, jignesti seatul cu asa ceva. :)

    totusi pacat daca seat creste datorita suv si nu a sportivelor.
    6 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru