Comentarii (4)

  • In sfarsit au inceput sa faca ceva si alte companii. Insa este un lucru ce nu inteleg, iar pe site-urile Seat n-am gasit inca date despre acest Ecomotive. Consum mediu 3.9l si emisii 119g/km. Se pare interesant, la 107 meu in cartea tehnica scrie consum mediu 4.6l, si totusi emisiile sunt numai la 109g/km. Iar in afara orasului, pe drum lung am scos si consum de 4.1, cum de altfel scrie si in carte. Daca are cineva mai multe informatii....Merci mult.
    0 0
  • oservatie
    de apreciat ce face seatacum o precizare pt domnul cu peugeot 107.Nu face-ti camparatie intre 2 clase diferite.Peugeotul 107 ak dv. are 54 CP si( cel de 1.4 diesel) el are consum 4.1 cum precizati dv)Iar ca masa? aproape 2 peugeot 107 fac cat 1 seat leon,aaa ca este normal.Daca ati faceti un calcul intre motor( capacitate, CP) si masa o sa observati ca peugeotul ramane in urma. Nu mai faceti comparatii intre 2 clase diferite
    0 0
  • sfera96
    3.9 pe platforma de testare
    intrun articol precedent aparea o referire la consumul real al masinilor , si anume , la consumul declarat se mai adauga ~1/4 si aflam cel real
    0 0
  • Scuze, n-am precizat ca am vorbit de varianta pe benzina la 107, motor 1l, 68 CP, masa proprie in talon 902kg.Adevarul e ca sunt din categorii diferite cele doua masini, insa: emisiile nu se calculeaza in functie de consumul declarat? OK ca in realitate consumul e mai mare, asta stiu si eu, cel putin in oras (vara, cu aer conditionat si faruri, plus trafic ca mergi din stop in stop)difera fata de ceeace e pe hartie...insa aici, in intrebarea din primul post ma refeream doar la ce e pe hartie. Daca calculele au fost facute similar, teoretic emisiile Leon-ul ar fi trebui sa fie mai mici decat cele al lui 107 - 3.9l la suta de km e mai putin decat 4.6l :)Deci la aceasta intrebare am vrut sa gasesc un raspuns, poate stie cineva cum se calculeaza aceste emisii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru