Seat Ibiza facelift - prima imagine neoficială

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 08.12.2011
Spaniolii de la Autoblog au prezentat o imagine neoficială a lui Seat Ibiza facelift. Modelul a fost surprins de un cititor al publicaţiei iberice.

SEAT Ibiza se apropie de facelift-ul de la mijlocul ciclului de viaţă. Un cititor al publicaţiei iberice Autoblog.es a surprins modelul fără camuflaj în cadrul unei şedinţe foto din Los Angeles şi a postat imaginile pe internet. Judecând după prima imagine, modelul este inspirat de conceptele IBE şi IBX prezentate de marca spaniolă, fără să renunţe la liniile principale ale lui Ibiza. Cel mai probabil, modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Ibiza facelift este printre primele creaţii ale lui Luc Donckerwolke şi se bucură de blocuri optice cu LED-uri, o nouă bară faţă, cu fante de aer modificate şi o grilă a radiatorului cu braţe mai subţiri, dar mai lată. Cel mai probabil, interiorul a fost şi el modificat odată cu facelift-ul, dar nu ne aşteptăm la schimbări majore. Gama de motorizări ar putea fi modificată subtil pentru a reduce emisiile de CO2 ale propulsoarelor din gamă.

Având în vedere decorul în care se află modelul surprins în imaginea alăturată, cel mai probabil vorbim despre imaginile de presă ale noului Ibiza facelift.

Respectiva stradă a fost amenajată cu recuzite speciale pentru a simula un oraş din Europa. Ne aşteptăm ca ibericii să prezinte primele imagini oficiale ale modelului în termen de două luni.

Via | Autoblog.es

Comentarii (2)

  • ibiza
    interesanta. asteptam imagini mai clare
    10 1
  • Intrebarici
    Am o mica intrebarica:
    1: De ce nu luati toate pozele care erau in articol: mai sunt inca trei poze:
    http://www.blogcdn.com/es.autoblog.com/media/2011/12/ibiza2.jpg
    http://www.blogcdn.com/es.autoblog.com/media/2011/12/ibiza3.jpg
    http://www.blogcdn.com/es.autoblog.com/media/2011/12/ibiza4.jpg
    Inca o mica intrebarica:
    2. De ce aratati in articol un link gresit? Nu este autoblog.es, ci este
    es.autoblog.com.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru