Seat Ibiza SportCoupe, detalii si galerie foto

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 30.06.2008
Ibiza SportCoupe cu trei usi este prima versiune derivata din noua generatie Seat Ibiza.

Esential

105 CP dezvolta cea mai puternica motorizare a noului Seat Ibiza SportCoupe, putere de top pentru ambele tipuri de motoare (pe benzina sau diesel).

SEAT dezvaluit o noua serie de imagini cu Ibiza SportCoupe pentru a prefata lansarea acestei versiuni in perioada imediat urmatoare la Salonul Auto de la Londra. O data cu prezentarea galeriei foto, producatorul spaniol a anuntat ca versiunea cu trei usi a subcompactului va fi comercializata incepand cu aceasta vara.

De asemenea, au fost dezvaluite detalii privind motorizarile noului Ibiza SportCoupe. Astfel, clientii variantei coupe a noului Ibiza vor putea opta pentru una din cele trei motorizari pe benzina (1.2 litri – 69 CP, 1.4 litri – 85 CP sau 1.6 litri – 105 CP) sau pentru una din celei trei unitati diesel (1.4 litri – 80 CP, 1.9 litri – 90 CP sau 1.9 litri – 105 CP) puse la dispozitie de constructorul iberic.

Cum era de asteptat, Seat pregateste pentru anul urmator lansarea unor versiuni de top pentru noua generatie Ibiza. Noile versiuni sport, FR – Formula Racing si Cupra, vor fi echipate cu propulsoarele turbo pe benzina – TSI de provenienta Volkswagen.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru