Seat intră pe piaţa din China în 2012

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.04.2011
Seat a anunţat că va intra pe piaţa din China în 2012. Toate modelele vândute acolo vor fi produse la uzina sa din Martorell.

Tentaţi de succesul pieţei din China, ibericii de la Seat şi-au anunţat intrarea pe această piaţă de anul viitor. Principalul obiectiv al mărcii va fi impresionarea clienţilor înainte de debutul viitoarelor generaţii de Leon şi Ibiza şi formarea unei clientele interesate de aceste modele. Celelalte mărci ale concernului Volkswagen se descurcă bine pe piaţa din China, iar unele sunt oferite în ediţii speciale sau chiar în versiuni total diferite de cele puse la vânzare în Occident.

Primele informaţii despre modelele vândute în China sunt legate de uzina de producţie – cea din Martorell. Această veste este liniştitoare pentru angajaţii mărcii şi pentru guvernul spaniol, care se temeau că nemţii de la Volkswagen ar putea să renunţe la facilitatea din Martorell sau să aplice concedieri masive în urma rezultatelor slabe înregistrate de SEAT în ultima perioadă. Odată cu intrarea pe piaţa din China, uzina Seat din Martorell se va bucura şi de producţia de Audi Q3, model care va fi construit în această fabrică.

China va fi cea de-a 73-a piaţă pe care activează Seat. În ceea ce priveşte ambiţiile pentru ”noua cucerire”, cei de la Seat vor ca lucrurile să ”se aşeze treptat”, dar intenţiile se vor schimba odată ce consumatorii chinezi vor prinde gustul ”auto emocion”.

Skoda, una dintre cele mai de succes mărci ale concernului Volkswagen, îşi trage rezultatele din China. Spre exemplu, pe piaţa din China, constructorul ceh a reuşit să comercializeze în luna ianuarie 20.500 de vehicule, cu 40% mai multe decât în 2010.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (3)

  • veche de cand bunica era fata
    ......stire care acum 2-3 saptamani a fost publicata de Seat.

    domnilor, sunteti in urma cu toate stirile. noroc ca mai umpleti site-ul cu tot felul de gunoaie, gen vezi ce accident....sau vezi ce part a tras Top Gear....

    nici de copy and paste nu mai sunteti in stare.

    jenibili. pure.
    8 6
  • "auto emocion"
    NU mai este sloganul oficial Seat din aceasta primavara.
    4 0
  • "auto copion"
    e noul slogan
    4 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru