Seat Leon Cupra R by JE Design: ibericul supradotat

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.03.2010
JE Design a prezentat publicului viziunea proprie asupra lui Leon Cupra R. Cu ajutorul unui pachet de performanta modelul iberic produce 330 CP si dezvolta un cuplu motor de 420 Nm.

Esential

330 CP livreaza propulsorul lui Leon Cupra R

Firma de tuning germana JE Design a prezentat noul pachet aerodinamic si de performanta pentru SEAT Leon Cupra R. Cu ajutorul acestuia, modelul iberic devine unul mult mai agresiv, atat vizual, cat si din punct de vedere al performantelor. Seat Leon Cupra R dispune de un propulsor de 2.0 litri supraalimentat care produce 261 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 350 Nm.

Cu ajutorul inginerilor germani propulsorul modelului iberic livreaza acum 330 de cai putere, iar cuplul motor al acestuia ajunge sa masoare 420 Nm. La exterior transformarile suferite de Leon Cupra R stau sub semnul agresivitatii si sportivitatii. Prizele de aer au fost integrate in spoilerul fata redesenat, grila fata a fost marita iar pragurile laterale au devenit mai proeminente. In partea din spate tunerii au montat un eleron, au inlocuit spoilerul, iar sitemul de evacuare se incheie cu patru tevi de esapament.

Tuningul exterior se incheie cu jantele din aluminiu vopsite intr-o nuanta rosie. Pentru imbunatatirea manevrabilitatii, inginerii de la JE Design au inlocuit suspensiile cu unele mai performante si au coborat garda la sol a masinii. In ceea ce priveste interiorul, casa de tuning germana a pregatit iubitorilor hatchback-ului iberic o tapiserie din piele.

Via | autocarbe

Comentarii (3)

  • Crysty
    Leon
    O masina frumoasa si fara tuning!
    Dar cu tuning este superba!
    9 7
  • Cam mult pentru 2 litri trebuiau sa se opreasca la 250 cum a facut renault
    1 2
  • nu motorul...
    Problema nu cred ca o sa fie motorul ... Oricat de bune ar fi suspensiile, cred ca tractiunea fata a acestui Leon o sa fie problema. Cam multi cai si cuplu pentru puntea fata care oricum si in cazul leonului cupra R este prea solicitata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru