Seat Mii, prima imagine a celui de-al doilea geamăn al lui VW Up!

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.09.2011
La o zi de la prezentarea primelor imagini oficiale ale lui Skoda Citigo, versiunea cehă a lui Volkswagen Up!, cel de-al doilea frate de platformă al lui Up! a fost deconspirat: Seat Mii.

Prima imagine a lui SEAT Mii a fost publicată pe internet înainte de prezentarea oficială a acestui model. Vorbim de cel de-al doilea frate al lui Volkswagen Up!, care va fi comercializat sub aripa mărcii Seat. La fel ca în cazul lui Skoda Citigo, modelul are propria sa parte frontală, care aminteşte de marca iberică, în timp ce profilul şi interiorul sunt preluate integral de la Volkswagen Up!, cu modificările de rigoare.

Gama de motorizări nu ar trebui să prezinte nicio modificare faţă de oferta Skoda Citigo, deci ne putem aştepta la două motorizări cu trei cilindri în linie, care vor oferi 60, respectiv 75 CP. Între timp, Volkswagen Up! se va bucura de o gamă ceva mai largă de motorizări, urmând să fie oferit şi într-o versiune electrică. Pentru moment, nu este clar dacă Seat va oferi şi o versiune ecologică a lui Mii, cum va face Skoda cu versiunea Greenline a lui Citigo.

Spre deosebire de Volkswagen Up!, Seat Mii are un set de blocuri optice noi, o capotă cu o formă diferită, o grilă faţă în stilul caracteristic al mărcii şi o bară faţă restilizată. Modelul prezintă şi un set de jante de aliaj cu un alt design şi sunt şanase ca posteriorul să primească şi el mici modificări.

La nivelul interiorului, diferenţele între Seat Mii şi Skoda Citigo ar putea fi de ordin cromatic, nefiind vorba de o schimbare dramatică în nicio direcţie.

Via | SeatFansClub

Comentarii (5)

  • seat
    momentan arata cel mai bine dintre cele 3 modele. asteptam varianta oficiala
    7 3
  • momentan arata cel mai bine dintre cele 3 modele. asteptam variantele AUDI, LAMBORGHINI, BENTLEY, BUGATTI si eventual PORSCHE
    9 5
  • ....
    parca incepuse si seat, ca si skoda de altfel, sa capete o imagine de marca independenta.
    treaba asta cu vw up ... sau exeo dovedeste ca cele 2 branduri sunt doar niste nume atasate grupului...
    pacat.
    5 5
  • @
    Devine chiar plictisitor si chiar enervant sa fie modele asemanatoare. Era de ajuns doar 2 modele (VW si Skoda)... trebuie sa fie chiar 3 modele mini ? Alegerea se va baza pe pret, care in mod normal la VW va fi mai mare, iar la Skoda si Seat va fi asemanator cu dotari standard diferite. Adica daca Seatul va costa 10.000 el nu va avea clima, iar Skoda va costa 10.500 si va avea clima... sper ca intelgeti ce vreau sa zic.
    3 2
  • razvanis
    de ce e enervant doar vw
    de ce trezeste atatea antipatii si discutii inutile orice lansare de model a grupului vag? de ce nu criticati trio-ul aygo=107=c1, modele care sunt identice, si pe care nici macar din punct de vedere estetic nu s-au obosit sa le diferentieze atat de mult cum vedem aici .
    Va plangeti de modelul de business si strategia vag, dar nu sunteti in stare sa vedeti ca aceasta strategie este copiata si de ceilalti producatori care vor sa tina pasul.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru