Seat pregătește o lansare pe 25 februarie: spaniolii vor prezenta un concept dedicat mobilității urbane

de Paul Cosma
Luni, 11.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a anunțat că va prezenta un nou vehicul pe data de 25 februarie. Constructorul spaniol va dezvălui un concept dedicat strategiei sale de mobilitate urbană.

Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress) din Barcelona va găzdui și în acest an o mulțime de tehnologii noi și inovatoare, fiind unul dintre cele mai mari târguri de acest fel din lume.

La acest eveniment nu puteau lipsi spaniolii de la SEAT, care promit că vor prezenta un nou vehicul dezvoltat ca o soluție de mobilitate urbană.

Președintele Luca de Meo va dezvălui conceptul acestui vehicul pe data de 25 februarie, spunând că Seat va face “un pas uriaș în direcția micromobilității urbane”.

Fără să ofere alte detalii, ci doar o imagine teaser, Seat își propune ca viitorul său concept să constituie un punct de plecare în strategia de a deveni un “furnizor de mobilitate” pentru “orașele viitorului”.

Via Seat

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru