Seat prezinta Alhambra Ecomotive

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.05.2008
Alhambra este al treilea model Seat care primeste un tratament de imbunatatire a emisiilor, sub sigla gamei Ecomotive.

Esential

159 de grame CO2/km este cifra de emisii a lui Alhambra 2.0 TDI Ecomotive.

SEAT a prezentat astazi al treilea model din recent lansata gama Ecomotive, care gazduieste versiunile cu emisii scazute si consum la fel de scazut din linia spaniolilor. Este vorba de o versiune a monovolumului Alhambra, aceasta fiind echipata cu un motor TDI de 2.0 litri si 140 de cai. Acesta reuseste sa ajunga la o cifra de emisii de 159g CO2/km, o imbunatatire cu 16 grame CO2 fata de versiune TDI clasica.

Modificarile care au dus la acest rezultat se refera la filtrul pentru particule, la sistemul de management electronic, dar mai ales la o noua transmisie cu sase trepte si la pneurile 196/60 cu jante de 16 inch.

Foarte interesant este faptul ca schimbarea cutiei de viteze determina si performante ceva mai bune. Astfel, Alhambra Ecomotive sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 11.9 secunde, cu 0.3 secunde mai repede decat varianta clasica 2.0 TDI.

via | Worldcarfans 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru