Seat prezinta partea frontala a noului Ibiza

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 31.03.2008
Seat a publicat un teaser mai neobisnuit cu noul Ibiza, model care va fi prezentat oficial in luna mai.

La Salonul Auto de la Geneva SEAT a prezentat conceptul Bocanegra, viitoarea generatie a modelului Ibiza. Seat a anuntat prezentarea oficiala a noului model Ibiza in luna mai cu ocazia desfasurarii Salonului Auto de la Madrid.

Constructorul spaniol a publicat o prima imagine-teaser care reda o parte a viitorului model de serie. Este vorba despre prima fotografie care infatiseaza partea frontala a viitorului Seat Ibiza. Din imagine observam ca versiunea de serie este putin ajustata fata de conceptul Bocanegra.

Prizele de aer sunt mult mai mici, spilerul fata este mai redus ca dimensiuni, iar grila frontala este compusa din bare verticale si nu din textura prezenta pe varianta prototip.

Noul model va imprumuta trenul de rulare de la actuala generatie a modelului Skoda Fabia si o serie de motorizari pe benzina dintre care propulsorul de 1.2 litri supraalimentat si motorul de 1.4 litri, normal aspirat. Seat ar putea sa pregateasca si doua versiuni de performanta, una FR, cu motor turbo de 1.4 litri si 150 de cai, si una Cupra, cu propulsor de 1.8 litri.

Via | Seat
Taguri: Bocanegra, Ibiza, Seat

Comentarii (2)

  • Dar partea dorsala cand se prezinta?:D
    :P
    0 0
  • Megalodon
    BINE MAAAA!!!
    GATA MAH!!! AM REZOLVAT SI CU ASTA, AM BANI SA_MI IAU VRE_O.....UNA!.....da' restu', e misto?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru