Seat propune kituri de personalizare pentru Ibiza şi Leon

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.06.2011
Seat a expus în cadrul festivalului de la Worthersee o serie de elemente de personalizare pentru modelele Ibiza şi Leon, prezente în versiunile sportive FR şi Cupra.

Seat nu putea lipsi de la Worthersee, locul unde zilele acestea membrii grupului VAG şi casele de tuning îşi expun exerciţiile de design sau accesoriile de personalizare. Constructorul spaniol s-a prezentat cu cele două modele sportive ale sale, Ibiza şi Leon, care au primit un set nou de elemente de personalizare, ce urmează a fi disponibile în cadrul reţelei de dealeri europeni.

Lista de accesorii include o serie de kituri aerodinamice, materiale de calitate superioară pentru interior, noi combinaţii pentru evacuări şi jante cu design special. La standul Seat, găzduit de târgul german, publicul va putea admira un Ibiza FR de 150 de cai putere, un Ibiza Cupra SC de 180 de cai putere şi nelipsitul Leon Cupra R de 265 de cai putere.

Toate cele trei maşini păstrează un vinil cu numărul 30 pe aripa faţă, în cinstea venerabilei vârste împlinite de raliul GTI Treffen, promotorul evenimentului de la Worthersee.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • "şi nelipsitul Leon Cupra R de 2605 de cai putere."

    Ce Veyron frate?! Leon-ul e pe val.
    14 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru