Seat şi-a modernizat logo-ul

de Mircea Meșter
Marti, 17.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a aplicat o schimbare subtilă la nivelul logo-ului propriu care apare pe recent-prezentata generaţie nouă a lui Leon. Acesta se simplifică şi devine ceva mai modern.

Prezentarea oficială a primelor fotografii cu noua generaţie SEAT Leon a adus cu sine o noutate care în prima fază a trecut neobservată de presa de specialitate. Odată cu noul model, Seat îşi schimbă subtil logo-ul, noul logotip fiind ceva mai simplu decât cel anterior.

Modificările sunt departe de a putea fi considerate radicale. Avem de-a face cu acelaşi "S" stilizat, diferenţa fiind făcută de lipsa segmentului central oblic. Practic, din cele trei linii oblice care formau până acum bara centrală a S-ului din logo, au rămas doar două. În plus, forma generală a "S"-ului este mai pătrăţoasă, designerii mărcii renunţând la marginile curbe ale extremităţilor siglei.

"Noul logo Seat ilustrează precizia şi eleganţa limbajului de design al mărcii", spun oficialii iberici despre noua siglă. Aceasta urmează să apară în showroom-uri, pe toate materialele promoţionale şi să o înlocuiască pe cea veche începând cu această toamnă, după ce noul Seat Leon va fi lansat la Salonul Auto de la Paris.

via Autocar

Comentarii (3)

  • total neinteresant..
    8 4
  • linia mediana costa probabil 0,05Centi....au gasit o metoda de a face economie de 100Eu/an

    se numeste modernizare
    7 2
  • Cristi
    Sigla nu are nimic de a face cu economia, ci doar cu schimbarea strategiei si a sloganului. Fosta sigla avea linii curbe specifice sloganului Auto Emocion, iar actuala sigla inspira tehnologie si are linii drepte conform noului design si a sloganului Enjoyneering
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru