Seat Toledo, primul teaser

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.08.2011
Seat vine la Frankfurt cu un studiu de design ce prefigurează viitoarea generaţie a lui Toledo. Primul teaser nu dezvăluie niciun element al modelului spaniol.

Pe lângă facelift-ul lui Exeo, Seat aduce la Frankfurt noua generaţie a lui Toledo. Modelul care va fi expus la prestigiosul salon auto german va fi un studiu de design, dar versiunea de serie va fi veni şi ea la un moment dat. Viitorul Toledo va lupta pe segmentul berlinelor de clasă compactă, populare în Spania şi în alte ţări din Europa. Până în prezent, nu există informaţii despre platforma tehnică a acestui model, dar aceasta va fi preluată integral din Concernul Volkswagen.

Potrivit olandezilor de la Autointernationaal, viitorul Toledo împarte o serie de elemente cu Skoda Vision D, conceptul prezentat de cehi la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Pentru moment, respectiva ipoteză nu a fost confirmată, iar o eventuală analiză nu îşi are rostul, din moment ce teaser-ul prezentat nu ne arată mai nimic.

Sursele citate de Autointernationaal anunţă faptul că viitorul Toledo va avea portbagajul separat de habitaclul pasagerilor, concept diferit de alte berline de segment compact, printre care şi studiul de design Vision D de la Skoda. Ne aşteptăm să vedem mai multe imagini cu viitorul Seat Toledo în decursul săptămânilor următoare, înaintea debutului de la Frankfurt.

Via | Autointernationaal.nl

Comentarii (6)

  • Cred ca sub prelata se afla vechiul Audi A6 dar cu alte leduri :-)
    10 12
  • Acum vb serios,cred ca cel mai probabil va fi varianta sedan a noului Leon prefigurat de conceptul IBE
    10 8
  • Toledo....????????????
    nu este cumva facelift-u lui Exeo?
    ma intreb ce rost ar avea amandoua in acelasi segment.
    2 6
  • Shtrumph
    @ tzenu
    exeo este de clasa medie nu compacta
    4 2
  • toledo
    masina a fost f bine vanduta la vremea ei. cred ca noul toledo va avea vanzari frumoase in Romania.
    exeo facelift, deja vorbim de o masina f interesanta
    3 3
  • Toledo
    Dupa aspectul frontal este vorba de Skoda Octavia II inainte de "facelift" :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru