Seat va dezvalui Ibiza Coupe la Londra

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.05.2008
Constructorul spaniol Seat va dezvalui varianta cu trei usi a modelului Ibiza la Salonul Auto de la Londra, din luna iulie.

Dupa ce am aflat ca noul SEAT Ibiza va debuta oficial si pe piata din Romania incepand cu luna iunie, revenim astazi cu nou informatii privind hatchback-ul spaniol. Se pare ca Seat nu se va rezuma doar la varianta de caroserie in cinci usi si pregateste publicului si o versiune coupe a noului Ibiza.

Varianta cu trei usi va debuta oficial in luna iulie in cadrul Salonului Auto Britanic, care va avea loc la Londra. Designul viitoarei versiuni va fi marcat de influentele sportive ale conceptului Bocanegra insa va pastra dimensiunile si formele generale ale actualei variante cu cinci usi, dezvaluita la Salonul Auto de la Madrid, in urma cu o luna. Inca nu se cunoaste data oficiala de lansare pe piata a variantei cu trei usi insa aceasta este asteptata debuteze in Europa la inceputul toamnei.

Desi nu exista detalii privind un posibil debut, in cadrul Salonului Britanic, a versiunilor de top Ibiza FR si Ibiza Cupra, nu este exclus ca spaniolii sa dezvaluie tot aici varfurile de gama, propulsate cel mai probabil de motoare supraalimentate de 1.4 litri, de provenienta Volkswagen.

Comentarii (1)

  • Abia astept sa apara sa imi cumpar un FR de 1,4 tsi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru