Seat va dezvalui la Geneva noul Ibiza ST

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.12.2009
Varianta break a modelului Seat Ibiza, botezata ST, va debuta oficial in cadrul Salonului de la Geneva, programat in luna martie a anului viitor.

Salonul Auto de la Geneva va marca debutul unui model important in istoria SEAT. Este vorba despre cel mai nou membru al gamei Ibiza, varianta break a modelului de clasa mica, anticipat in toamna de conceptul IBZ in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Versiunea de serie a modelului spaniol, botezata Ibiza ST, se va bate cu nume deja consacrate in segment, Peugeot 207 SW si Renault Clio SporTour. Break-ul Seat va introduce si o noua motorizare in gama, o unitate pe benzina de 1.2 litri TSI si 105 cai putere, regasita deja pe mai multe modele adapostite sub umbrela Volkswagen.

Seat Ibiza break va fi disponibil chiar si in versiune Ecomotive, echipata cu motor TDI de 1.2 litri si 75 de cai putere, capabil sa ofere emisii de 90 g/km.

Spaniolii ar putea lansa la Geneva si o versiune Van a modelului Ibiza, destinata pietelor din Olanda, Danemarca si Portugalia, unde statul ofera facilitati fiscale pentru inmatricularea vehiculelor de transport marfa, dezvoltate pe baza unor modele de pasageri.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • farurile alea sunt nemaipomenite. se pot numi "bad angel eyes"
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru