Sedan sportiv de la Honda: Civic Mugen RR

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 29.06.2007
Honda pregateste pentru toamna acestui o versiune de performanta a sedanului Civic: Mugen RR

Honda si Mugen, divizia de performanta a constructorului japonez, pregatesc pentru luna septembrie a acestui an o versiune imbunatatita a sedanului Civic. Honda Civic Mugen RR se va baza pe actualul Type R insa se va bucura de mai multa putere si de o greutate mai mica.

Mugen RR va fi echipat cu pneuri Bridgestone Potenza, special create pentru modelul de performanta. Divizia Mugen a imbunatatit pachetul de frane si a echipat modelul cu o noua suspensie sport. La interior vor exista scaune sport Recaro si logo-ul diviziei Mugen. Cele 300 de exemplare care vor fi produse vor fi vopsite in culoarea rosie Milan Red.

Motorul a suferit mai multe modificari la nivelul sistemului de injectie si al celui de evacuare. Puterea a crescut astfel cu 15 cai fata de versiunea Type R, viitorul model de performanta dezvoltand 240 de cai la 8000 de rpm si un cuplu motor de 160 Nm la 7000 de rpm. Masa a fost redusa cu 10 kg fata de actuala Type R, prin inlocuirea unor panouri laterale cu fibra de carbon si aluminiu.

Comentarii (4)

  • phradamon
    mugen
    era de asteptat un asemenea model..
    ultimul civic mugen a fost cel din 2000 preparat alaturi de echipa de formula 1 Jordan....
    0 0
  • Mr.Vent
    Speech less
    Needless to say that the Mugen RR comes with an array of special features and parts, amongst others: new air intake, dual exhaust system, specially produced RE070 RR Bridgestone tires and Honda floor mat, light weight wheels, new suspension, sport brakes, recaro seats and an weight reduction. Power increases by 15hp to 240hp and weight diminishes by a good 10kg, it is priced at 4,777,500 yen.

    For more info:
    http://www.discounthonparts.com/honda-floor-mat/
    0 0
  • honda
    e superba
    0 0
  • amazing
    A W E S O M E ! I want one of these ! =p~
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru