Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Șeful diviziei AMG de la Mercedes: "Viitorul E63 va avea 600 CP și tracțiune integrală"

Publicat Joi, 17.09.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 2
Șeful diviziei AMG de la Mercedes: "Viitorul E63 va avea 600 CP și tracțiune integrală" - Poza 1
Tobias Moers, șeful diviziei AMG de la Mercedes-Benz, anunță că viitorul E63 AMG va fi un model revoluționar. Acesta va avea tracțiune integrală și peste 600 CP.

Esential 600 CP este nivelul de putere estimat al viitorului Mercedes-AMG E63.
Mercedes-AMG E63 va renunța la configurația cu propulsie în favoarea unui sistem de tracțiune integrală, a anunțat Tobias Moers, șeful diviziei AMG, în cadrul unei sesiuni de interviuri derulată la Salonul Auto de la Frankfurt. În cadrul discuțiilor cu englezii de la Autocar, Tobias Moers a promis că viitorul E63 AMG va asigura în continuare un comportament supravirator, care va permite efectuarea derapajelor controlate și a altor manevre de acest gen. În plus, Moers promite că motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri va urca la un nivel de putere revoluționar, care se va învârti în jurul valorii de 600 CP.

Datorită acestui nivel de putere, viitorul E63 AMG ar surclasa rivalii săi direcție de la Audi și BMW, precum și fratele său de gamă, coupe-ul Mercedes-AMG GT. Sistemul de tracțiune integrală ar ajuta noul E63 AMG să asigure un nivel ridicat de aderență în situațiile limită, în itmp ce nivelul înalt de putere ar fi suficient pentru a oferi un nivel de dinamism nemaiîntâlnit pentru berlina de performanță de la Mercedes-AMG.

Urmareste Automarket
Noua generație a lui Mercedes-AMG E63 este așteptată să ajungă în reprezentanțe până la jumătatea anului 2016, după lansarea noii generații a modelului german de segment E.
Acesta din urmă este programat deja pentru debut în cadrul Salonului Auto de la Detroit, derulat în luna ianuarie.

Via Autocar


Comentarii (2)

  • Scorpionul_negru
    Au uitat sa spuna. O sa fie un S class mai mic.
    5 3
  • Nu, va fi un E nou. E nu a fost, si probabil nu va fi, un S mai mic :)
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru