Șeful Volkswagen: “Ne așteptăm să devenim cel mai profitabil producător de mașini electrice”

de Paul Cosma
Duminica, 18.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Herbert Diess a declarat că se așteaptă ca Volkswagen să devină cel mai profitabil grup care produce mașini electrice. Șeful VW susține că, încă de la prima generație a vehiculelor sale electrice, acestea vor aduce profit pentru grupul german.

Conducerea grupului Volkswagen nu se dezminte și continuă seria declarațiilor foarte îndrăznețe cu privire la potențialul companiei.

După ce ne-a spus că VW are capacitatea să producă 50 de milioane de mașini electrice, Herbert Diess a ieșit la rampă cu un nou mesaj plin de optimism.

“Ne așteptăm să devenim cel mai profitabil grup care produce mașini electrice,” a spus Diess, care se așteaptă ca primele vehicule electrice VW să aibă o contribuție pozitivă la profitul companiei, încă din primii ani de lansare.

Amintim că nemții au anunțat de curând creșterea bugetului de investiții pentru dezvoltarea mașinilor electrice, până în 2023. Volkswagen ar urma să cheltuie 44 de miliarde de euro în următorii 5 ani, cu 10 miliarde mai mult decât anunțase în bugetul stabilit în 2017.

Via Reuters

Comentarii (10)

  • Nu erau ei cei ce ziceau că mașinile electrice nu sunt profitabile? Că o companie iese în pierdere dacă fabrica așa ceva?!

    Nu mă deranjează competiția, dimpotrivă, eu cred ca în următorii 5 ani, un om obișnuit își va cântări atent ceea ce îi poate oferi o mașină electrică și una convențională până să se decidă ce să achiziționeze!

    Ne bucurăm să le vedem pe străzi cât mai repede și desigur de la câți mai mulți producători!
    13 1
  • mars in faliment vw
    16 12
  • Acesta e un mesaj pentru investitori. Volkswagen are nevoie de finantare si de aceea transmite acest mesaj privind profitul viitor, din care investitorii isi vor lua dividende.
    Pe mine nu ma intereseaza sa aiba Volkswagen profit. Daca nu sunt pe pierdere e ok. Pe mine ma intereseaza sa-mi vanda o masina cat mai buna care sa coste cat mai putin si care sa aiba costuri de intretinere cat mai mici.
    3 1
  • Das Auto
    Asta-i maşină. Go vw, go!
    2 11
  • Fara alehas
    Daca vreti sa fiti ,,cel mai profitabil grup,, pe seama cui veti face profitul vostru ?
    10 4
  • Daca nu era tinut in spate de statul german,vw dadea de mult faliment.La cati angajati are si la cate tentacule are caracatita vw prin Germania nici nu ma mira ca inca mai exista,e mult prea mare sa fie lasat sa falimenteze,norocul lor e cu statul si firmele germane care le mai cumpara masinile incredibil de scumpe si foarte putin fiabile si cu piata asiatica care inca pune botul la "ozn-ul"nemtesc.
    14 5
  • Anonim
    Capul numai la profit va este eu credeam ca veti face cele mai bune masini dar cand colo ce sa vezi profitul este pe primul loc
    8 1
  • Ion Creangă
    Sunt alții care deja au profit din vânzarea de mașini electrice dar nu se cred buricul pământului.
    Apare agariciul ăsta cu față de pupăză și se bate cu cărămida în piept explicându-ne ce minuni va face cea mai decredibilizată companie auto.
    Ăștia nu se mai fac bine niciodată. Vw a ajuns o pepinieră de cretini (la fel ca și admiratorii lor).
    10 4
  • tesla a investit 2, astia c 44 trebuie sa faca ceva exceptional. mai bine trec la productia de generatoare TDI pentru fanii inraiti care isi cumpara tesla dar voor sa fie diesel.
    5 4
  • Au si ei un "Gigi" al lor !! Il manca limba mai ceva ca p-al nostru. Nu trece ziua fara o declaratie a astuia despre ce vor face si cati bani vor cheltui pt. asta.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru