Seful Volvo vrea design evoluat pe modelele sale

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.05.2008
Volvo trece printr-un proces de schimbare a imaginii, XC60 fiind primul model care prezinta noua fata a companiei suedeze.

Presedintele Volvo vrea sa finalizeze procesul prin care Volvo isi schimba imaginea in ochii consumatorilor. "Nu suntem chiar unde am vrea sa fim, dar incet-incet mergem spre acea directie", sustine Lewis Booth, presedintele Volvo.

"Directia" despre care vorbeste Booth este una prin care Volvo va deveni ceva mai bine scoasa in evidenta in planul industriei auto mondiale. "Nu vrem sa concuram cu marcile germane. Volvo are locul sau bine definit pe piata, nu vrem sa fim considerati o clona a unui brand premium german. Imaginea legata de siguranta va continua totusi sa faca diferenta, desi multi constructori au acum modele de cinci stele EuroNCAP", spune seful Volvo.

Si atunci, care va fi imaginea Volvo in urmatorii ani? raspunde acelasi Lewis Booth: "Limbajul de design Volvo trebuie sa evolueze. Desi interiorul este laudat de toata lumea, exista cateva elemente care nu sunt atat de perfecte pe cat ar trebui sa fie. Oricum, nu va trebui sa facem din Volvo ceva ce nu reprezinta aceasta marca.

Toate oportunitatile vor trebui abordate apeland la valorile de baza ale Volvo. primul pas este noul XC60, un model prin care am testat reactia pietei si aceasta a fost una senzationala".

via | Automotive News 

Taguri: Volvo, XC60

Comentarii (1)

  • prudentul
    sugestii
    Am mai spus şi o repet. Mai lăsaţi naibii SUV-urile şi crossover-ele, că altceva nu mai aud de la voi. Vreau model NOU. SEDAN. S-E-D-A-N. Adică maşină normală. De ani de zile nimic nou, înafară de C30, cu un spate ca vai de el (şi de fapt e hatch scurt). C70 îl fac doar convertible. Foarte rău!! Aceleaşi eterne S40, S60 şi S80. Plus la fel de eternele serii XC. Alte firme scot la modele de nici nu ţii minte să le enumeri pe toate. Volvo, faceţi ceva.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru