Seinfeld sau Leno, prezentatori Top Gear?

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 31.01.2008
Ultimele zvonuri arata ca Jerry Seinfed si Jay Leno negociaza cu NBC aparitia lor in Top Gear, versiunea americana.

Esential

92 de episoade au fost filmate in cadrul show-ului Top Gear.

Cea mai apreciata emisiune cu tematica auto din lume este productia BBC „Top Gear”, gazduita de Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond.

Show-ul de televiziune este foarte apreciat si urmarit si in Statele Unite ale Americii. Din acest motiv, marile televiziuni din SUA au gasit de cuviinta ca este o paine de mancat de pe urma celebrului program. In vara anului trecut televiziunile americane incercau sa realizeze o versiune Top Gear pentru America, care sa-i aiba ca prezentatori tot pe cei trei protagonisti britanici. BBC nu a acceptat acest lucru, dar a acceptat sa vanda formatul emisiunii catre NBC.

In ultima perioada gigantul media din SUA cauta prezentatori pentru versiunea americana a emisiunii Top Gear. Ultimele speculatii sustin ca NBC se afla in discutii cu Jerry Seinfeld si Jay Leno, doi oameni de televiziune indragostiti de masini.

Sursa: Autoblog
Taguri: Top Gear

Comentarii (6)

  • pariez pe Jay Leno! un adevarat colectionar de masini dar si un comic foarte tare!
    0 0
  • ionv15@yahoo.com
    Sunt sigur ca va iesi o prostie daca fac versiunea americana, pentru ca Jay Leno nu are farmecul de a vorbi despre masini ca J.C. si ii lipseste umorul britanic, ce l-a consacrat pe Jeezza.Apropo de farmec si umor, cam greu Robert sa scrii la sfarsit de saptamana, nu ? Introducerea ta e mai neinteresanta ca o reteta pentru cardiaci....
    0 0
  • bogdan
    seinfeld o sa vorbeasca despre porsche si leno o sa ia in ras masinile americane :))
    0 0
  • o sa testeze si masinile ca aia de la top gear din anglia dar stiu sa piloteza ca aia
    0 0
  • Andrei
    Episoade TopGear
    A existat si inainte de formatul actual emisiunea TopGear si inca din anii '70.
    0 0
  • pharao
    mah, din cate stiu eu, amandoi sunt super fani porsche, ceea ce imi spune despre ei ca au gusturi in materie de cars.mie unul sincer mi-ar placea sa ii vad intr-un show auto toghether.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru