Feedback

Semne bune anul are: vânzările de maşini au crescut cu 10% în ianuarie în Europa de Vest

Publicat Marti, 07.02.2017
de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Comenteaza 1
Semne bune anul are: vânzările de maşini au crescut cu 10% în ianuarie în Europa de Vest - Poza 1
Vânzările de maşini noi au crescut în ianuarie cu 10% în cele mai mari 5 pieţe europene, iar analiştii anticipează că anul 2017 va fi benefic pentru industria auto.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul 2017 a început într-un mod excelent pentru industria auto, cel puţin atunci când vine vorba despre pieţele din Europa de Vest.

Potrivit datelor analizate şi estimate de compania LMC Automotive, vânzările de maşini noi au crescut în luna ianuarie cu 9.5% în cele mai mari 5 pieţe, Germania, Franţa, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Cel mai mare progres a fost înregistrat în Germania, Franţa şi Spania (+11%), urmate de Italia cu 10%, în timp ce vânzările din Marea Britanie au progresat într-un ritm semnificativ mai modest, de numai 3%.

Urmareste Automarket
Debutul bun de an încurajează analiştii să anticipeze performanţe pe măsură şi în următoarea perioadă, chiar dacă se preconizează un ritm de creştere mai lent spre finalul toamnei. "Piaţa auto din Europa de Vest a început cu bine anul 2017. Performanţa din ianuarie sugerează un nou an de creştere pentru înmatriculările de maşini", spune Emiliano Lewis, analist la LMC Automotive.

Pe de altă parte, estimările LMC Automotive arată că vânzările de maşini din Uniunea Europeană au atins pragul de 1.11 milioane de unităţi în ianuarie, astfel că rata anualizată de creştere este de circa 2%.

Via Automotive News


Comentarii (1)

  • Hunter
    Pai normal...au aflat si nemtii ca cica s-o scos timbrul de mediu de la noi si atunci e cazul sa mai renunte la Golf-urile 4, Ford-urile Focus 1 si Opel-urile Astra G....toata lumea se reinnoieste...unii pe bune, altii pe....vechituri :)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru