Set de 6 genți la preț de BMW Seria 3: faceți cunoștință cu gențile de 40.000 de euro semnate Rolls-Royce

de Mircea Meşter
Luni, 02.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clienții Rolls-Royce cu dare de mână pot să-și comande un set de genți construite special pentru portbagajul modelului Wraith. Prețul celor șase piese: 40.000 de euro.

Când vine vorba de mașini de lux, simplul fapt că intri în posesia unui model care costă peste 300.000 de euro pare să nu mai fie vreun motiv de mândrie în lumea celor cu conturi grase. În aceste condiții, orice element care te scoate în evidență este considerat un plus, iar producătorii auto nu ezită să mizeze pe soluții care cumpărătorilor de rând li se par pur și simplu imposibile.

În acest tipar se încadrează și noul set de genți de voiaj pe are Rolls-Royce le-a prezentat în această săptămână. Construit special pentru a se potrivi în portbagajul unui Rolls-Royce Wraith, setul de genți este format din șase piese cu design de lux: două trollere "Grand Tourer", trei genți "Long Weekender" și o geantă specială dedicată păstrării unui costum în formă perfectă. Evident, în clasicul stil Rolls-Royce, materialele utilizate la construcția celor șase genți sunt premium, iar fiecare client poate să aleagă culoarea pielii și texturile utilizate la interiorul Rolls-ului propriu pentru ca setul să se potrivească perfect cu atmosfera din mașină.

Desenate de studioul de design personalizat care construiește și interioarele dedicate ale mașinilor Rolls-Royce, gențile au fost construite cu feedback din partea unor majordomi care lucrează la cele mai luxoase hoteluri din lume, scopul final fiind dezvoltarea unor bagaje pe cât de stilate, pe atât de practice. 

Evident, partea practică sublinată de cooptarea în echipa de dezvoltare a unor majordomi nu face decât să demonstreze faptul că posesorii bagajelor nu vor avea ocazia să le care efectiv foarte mult.

Cu toate acestea, clienții vor fi nevoiți să scoată nu mai puțin de 40.000 de euro din cont pentru a intra în posesia tuturor celor 6 piese ale setului. Cât un BMW Seria 3 de echipare medie.

Comentarii (10)

  • marius
    bai ,bine ca nu costa cat masinile japoneze infecte ,ca ma speriasem ,ma gandeam de cand au ajuns maisnile japoneze un etalon in industria auto ,da recunosc poate sunt bune la electronica da la motoare sunt praf stelar si la tabla ,asa koniciua m.f
    5 12
  • Astia nu stiu pe ce sa mai ia banii la prostime ! Sunt misto dar poti lua genti bune la preturi pamantene. Prost e cine da nu cine cere....
    13 1
  • Prostime cu multi bani? Asta nu prea se potriveste.
    3 5
  • http://www.teamimports.com/2015/07/top-10-japanese-engines-for-all-time.html
    @marius, poate vei reusi sa intelegi cate ceva.
    Scorpion, prostimea nu are bani!
    3 6
  • @Kotegaeshi
    Nu e prea mare diferenta intre prostimea fara bani si cei cu bani care nu stiu sa ii aprecrieze. Una e sa cumperi bunuri scumpe si de calitate, alta e cand ii dai pe fite. O geanta de ca aia buna dar normala ce are ? AAA..nu are sigla Rolls pe ea. Atunci dai de 1000 de ori mai mult si nu te poti incadra decat la prostul care e fentat de producatorii de obiecte de fite.
    10 0
  • @marius, estin in eroare totala, sau rautacios. Masinile japoneze intradevar la tabla nu prea exeleaza, dar la motoare ani de zile sunt nr 1 in fiabilitate. Nemtii care ii lauda toti s-au dus in jos la capitolul asta. Au ce-a mai mare tehnologie dar la fiabilitate au de dat niste restante la examene.
    2 8
  • Din păcate gențile istea nu sunt fabricate în jnapania ci în china.
    9 0
  • Scorpionule, nu ma intelege gresit.Cine are bani de un Rolls, nu se va mai uita la niste genti .Sunt in colectie, le vor lua. Inca o chestie: un prost nu va face in vecii vecilor bani pentru un Rolls.Iar cand ai bani de un Rolls, nu te vei mai uita la preturile unor genti. Compara o geanta
    "Katmandu" cu una chinezeasca.Vei vedea diferentele.Si eu, cand este sa alegintre o scula adevarata si una chinezeasca, voi alege calitatea.30euro versus 300 euro. Aleg 300 euro. Pentru ca are garantie pe viatza.. E casi cum ai avea de ales dintre o katana chinezeasca si una japoneza. Oamenii bogati sunt excentici si nu te poti caca in excentritatile lor!
    6 8
  • @kotegaeshi "un prost nu va face in vecii vecilor bani pentru un rolls" - iti dau eu 2 exemple, unul din interiorul granitelor, celalalt din exteriorul granitelor, Becali respectiv Mayweather
    5 0
  • Padure fara uscaturi sau exceptia intareste regula. Astia doi, nu vor cumpara in vecii vecilor gentile. Probabil ca gentile astea se vor vinde chiar la licitatie,
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru