Showroom nou în București pentru clienții Jaguar și Land Rover

de Bogdan Mirică
Vineri, 28.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Țiriac Auto a inaugurat un showroom modernizat pentru modelele Jaguar și Land Rover în București. Acesta vine cu o experiență virtuală inedită și reunește ambele mărci britanice.

Grupul Jaguar Land Rover își reactualizează prezența pe piața din România prin deschiderea unui showroom nou, aliniat la standardele de design ale grupului englez.

Spațiul în care vor putea fi admirate și disecate cele mai noi modele Jaguar și Land Rover are o suprafață de 800 de metri pătrați și îndeplinește standardele Arch, care presupune experiențe îmbunătățite pentru toate tipurile de clienți, indiferent de brandul pe care îl caută.

În plus, cei care vor călca pragul showroom-ului vor putea testa experiența virtuală inedită. Aceasta te poate teleporta lângă cele mai noi modele ale mărcii, chiar dacă ele nu au ajuns încă în România. Cel mai potrivit exemplu în acest moment este crossover-ul Velar. Acesta poate fi admirat de aproape prin intermediul ochelarilor speciali.

Urmareste Automarket
Pe lângă showroom, Țiriac Auto, importatorul mărcilor britanice în România, oferă și o zonă de service cu o suprafață de 600 de metri pătrați și o capacitate mai mare de absorbție a comenzilor.
În plus, clienții au acces la o nouă zonă de așteptare, în care aceștia își pot urmări confortabil statusul reparațiilor.

Noul showroom inaugurat de Țiriac Auto pentru mărcile Jaguar și Land Rover este situat în București, pe șoseaua Pipera.

Comentarii (9)

  • Mda....pana si in showroom ti se promit experiente virtuale cu modele cat se poate de reale.

    Un Velar, va rog! Platesc virtual!
    6 6
  • Mda. Iar cand intrii la ei in showroom dealerul te primeste cu toata aroganta. Cand ii mai ceri si un test-drive parca-i vine sa-ti dea cu o caramida in cap . Ma rog , asta nu doar la RR, cam la toate marcile premium e acelasi lucru. Personalul romanesc este de toata jena , ca sa nu zic de ra*at . Parca ar da de la ei :)))
    11 12
  • Dupa cum a spus si caro_90 esti tratat in showroom de parca esti ultimul om. Acesta a fost unicul motiv pentru care am ales in final alta marca.
    9 8
  • andrei
    Veti fi uimiti de cat de prost platiti sunt oamenii aia si cat de demotivati, in acelasi timp.
    4 2
  • Interesant, dar semnul de publicitate (P) unde e?
    2 7
  • @Vlad,

    Din pacate in RO, putini sunt acei dealeri care mai au acel comportament serviabil si rational atunci cand vine vorba de a servii cerintele consumatorilor. Mie nu de putine ori mi s-a intamplat sa fiu tratat cu dispret de catre unii dintre ei. Iti promit diverse oferte prin email, apoi......canci. Ii suni la loc dupa cateva zile bune sa ii intrebi, iti promit ca-ti vor trimite in cel mai scurt timp posibil, apoi iti trimit in dorul lenii doar lista de preturi pe care oricum puteai sa o vezi si pe website-ul oficial al marcii, iar mai jos iti lasa un mesaj gen : mai multe informatii le veti afla in showroom. Cand ii suni pentru a solicita un test drive, parca-s painea lui D-zeu asa de frumos vorbesc. Dar odata ce ai ajuns la ei, iti spun : ba ca modelul nu este disponibil decat peste o ora ( facandu-te sa strabati drumul degeaba pana la ei ), ba ca ai intarziat 5 minute ( lucru care mi s-a intamplat la Porsche Bucuresti ) iar masina este pe traseu, ba ca motorizarea care o doresti nu se afla momentan si iti pot oferii alta , etc....diverse scuze destul de penibile.
    6 11
  • @andrei

    Cat de prost sunt platiti ? Hai sa-ti spun eu . Un manager de vanzari are un salariu brut de 3.000 ron lunar ( asta in cea mai proasta luna a lui in care nu vinde nici un autovehicul ) , atat de ''prost'' sunt platiti, nu mai zic ca stau doar pe scaun la birou si freaca menta...atat de ''demotivati'' si ''munciti'' sunt saracii de ei. Trecand peste asta, ei primesc un comision de X % din totalul vanzarilor pe care le-a efectuat . Sa zicem prin absurd : 1% la un autovehicul premium care costa 70 mii euro , lui ii se mai adauga inca 700 euro la salariu adica inca 3.000 ron . Daca se vand 4 astfel de masini la acel showroom pe luna , peschesul este de vreo 3.500 euro lunar.
    6 12
  • andrei
    @caro_90
    Nu toti sunt manageri de vanzari, o sa fii surprins de marci premium care dau 1200 lei net ca salariu, iar daca tu crezi ca cineva ia 700 euro net la o masina nu ai nici cea mai mica idee despre ce se intampla acolo. Exista plan, daca nu ai planul facut nu iei nimic, planurile pot fi facute de asa natura incat sa nu le poti face samd.
    Singurele moduri in care se pot face bani in acel domeniu sunt din finantari, in conditiile in care marca nu are finantare proprie. Comisioanele sunt micute tare, intreaba pe cineva cunoscut.
    Nu le caut scuze, dar nu e normal sa vinzi masini de 100000 euro pe un salariu de 1200 lei. In plus e o munca stresanta, nu e nimic grozav sa vezi ca clienti ''deosebiti'' poti sa ai.
    11 3
  • Cand intri intr-un show room Land Rover si te apuci sa lauzi japonezele obosite pe care le vinzi la targ, mi se pare normal sa te scoata afara cu picioare in fund.

    Inca ai avut noroc ca s-au purtat omeneste cu tine.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru