Și germanii au nebunii lor: un acționar Daimler a vrut să asiste la întâlnirea anuală gol pușcă

de Bogdan Mirică
Vineri, 31.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un acționar Daimler, prezent în cadrul întâlnirii anuale desfășurate la Berlin, nu a fost mișcat de rezultatele comerciale ale companiei în 2016. A fost mai degrabă nemulțumit că nu a putut asista la întâlnire în „costumul lui Adam”.

Întâlnirea anuală Daimler și-a dorit să celebreze succesul mărcii în segmentul premium și depășirea principalului rival BMW în topul producătorilor. Este o adunare care are loc în fiecare an și la care sunt invitați toți acționarii pentru o discuție liberă cu oamenii din consiliul de conducere. Cei prezenți pot adresa întrebări, chiar dacă nu au legătură cu managementul companiei.

Întâlnirea acționarilor de anul acesta a luat o turnură neobișnuită, ca și anul trecut. Asta pentru că unul dintre acționari a vrut din nou să asiste la întâlnire gol pușcă. Numele său este Wilm Diedrich Mueller și este recunoscut pentru încercările sale de a deturna întâlniri anuale și în cadrul altor companii germane, cum ar fi Allianz SE și Bayer AG.

În cadrul adunării Daimler de anul acesta, desfășurată în prezența a 6000 de oameni la CitiCube Convention din Berlin, Mueller a luat cuvântul și și-a exprimat nemulțumirea că nu a fost primit la întâlnire în costumul lui Adam.

Manfred Bischoff, președintele Daimler, i-a mulțumit însă invitatului că nu a pus în practică ideea vestimentară neobișnuită.

via automotivenews (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru