Si Lorinser modifica Mercedes C-Klasse Estate

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 14.12.2007
Dupa pachetele anuntate de Brabus si Carlsson, tunerii de la Lorinser au pregatit si ei modificari pentru C-Klasse Estate.

Esential

19 inch este dimensiunea jantelor instalate de Lorinser pe Mercedes C-Klasse Estate.
580 de Nm dezvolta acum unitatea V6 diesel a modelului C-Klasse Estate
305 cai putere dezvolta versiunea C350 pe benzina a modelului C-Klasse Estate.

Noul Mercedes C-Klasse in varianta break a starnit interesul mai multor case de tuning, dupa Brabus si Carlsson si cei de la Lorinser pregatind un kit special pentru modelul german.

Pachetul aerodinamic modifica aspectul exterior si inspira o nota mai agresiva modelului C-Klasse, multumita accesoriilor care includ: doua buze pentru spoilerul fata si spate, praguri laterale cu cinci prize de aer si o grila frontala modificata. O nota distincta este data si de tevile de esapament triunghiulare, bosajele mai mari cu prize de aer laterale si jantele de 19 inch Lorinser RS8 cu design turbionar.

Tunerul german s-a preocupat si de imbunatatirea puterii motorului pentru versiunile pe benzina dar si pentru cele diesel. Instaland o noua unitate electronica de control a motorului si un nou filtru de aer, Lorinser a reusit sa stoarca din versiunea C200 Kompresor 218 cai putere si un cuplu motor de 295 Nm. Pentru C350, nemtii au modificat arborele cu came al motorului V6 reusind sa creasca performanta de la 272 la 305 cai putere si cuplul motor de la 350 la 380 Nm.

Nici propulsoarele diesel nu au fost uitate, versiunea C200 CDI beneficiind de o putere mai mare, 156 de cai si un cuplu motor imbunatatit cu aproape 50%, de 360 Nm. Si puterea versiunii C220 CDI creste de la 170 la 191 de cai, cuplul motor urcand pana la 480 Nm.

Pentru cei mai pretentiosi clienti, Lorinser a pregatit kituri si pentru versiunile diesel de top ale modelului german; C320 CDI dezvolta acum 224 de cai si 510 Nm in timp ce unitatea V6 ofera 261 de cai si un cuplu motor de 580 Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru