Sistemele de navigaţie Navon, echipate cu iGO8, sunt disponibile în România

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.07.2011
Sistemele de navigaţie Navon echipate cu iGO8 sunt disponibile în România la preţuri cuprinse între 399 şi 549 de lei, anunţă distribuitorul oficial al acestei mărci.

Falcon Electronics a anunţat că va distribui gama de sisteme de navigaţie Navon. Respectivele sisteme de navigaţie sunt echipate din fabrică cu iGO8, software recunoscut la nivel internaţional pentru performanţa sa, tradusă prin rapiditate şi acurateţe. Potrivit celor de la Falcon Electronics, noile modele Navon sunt mai rapide decât te-ai fi aşteptat de la un dispozitiv de navigaţie şi găsesc destinaţia aleasă extrem de rapid.

Sistemele Navon vin în plus cu hărţi detaliate, unice în România, spun cei de la Falcon. Dispozitivele cu pachetul Europa Full conţin 40 de hărţi complete şi pot fi actualizate gratuit. Navon este lider pe piaţa sistemelor PND în Ungaria, având o cotă de piaţă de 50%. Falcon Electronics distribuie gama Navon în România din 2008.

Gama Navon cu iGO8 cuprinde trei modele: N490 RO, N490 Full Europe şi N670 Full Europe. Acestea au preţuri cuprinse între 399 şi 649 de lei. Aceste sisteme pot fi cumpărate atât din magazinele Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca, cât şi din magazinul online al liderului în domeniul echipamentelor electronice auto.

Clienţii pot achiziţiona sistemele Navon şi de la distribuitorii Falcon din toată ţara.

Via | Falcon

Comentarii (2)

  • la 399 ai o nokia 5230 la liber, cu GPS-ul Nokia, care ce-i drept nu e cel mai comprehensiv, dar suficient avand in vedere ca e telefon, poti pune si un Garmin pe el daca vrei, s.a.m.d.
    2 4
  • are meniu de smailo
    e un menif f misto
    simplu si intuitiv
    nu te incurci in el
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru