Skoda a livrat peste un milion de mașini în primele 11 luni, în creștere cu 5%: Octavia rămâne cel mai căutat model, creșteri pentru Kodiaq și Karoq

de Paul Cosma
Vineri, 14.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a livrat peste un milion de mașini de la începutul anului și până la sfârșitul lunii noiembrie, în creștere cu 5.1% față de aceeași perioadă din 2017. Skoda Octavia rămâne cel mai căutat model din gama cehilor, în timp ce SUV-urile Kodiaq și Karoq continuă să crească.

Skoda a publicat datele cu privire la livrările înregistrate în primele 11 luni, iar cifrele confirmă anul foarte bun pentru constructorul din Mlada Bolesvlav.

Un total de 1.148.600 de mașini Skoda au ajuns la clienți în perioada ianuarie-noiembrie 2018, în creștere cu 5.1% față de perioada similară din 2017.

Skoda a transmis că Octavia a rămas cel mai căutat model din gamă, în timp ce SUV-urile Kodiaq și Karoq înregistrează creșteri tot mai mari în ultimele luni.

La nivelul lunii noiembrie, Skoda a livrat puțin peste 110.000 de mașini, în top 3 fiind Octavia, Rapid și Fabia. Cea mai mare creștere, de peste 300% a fost înregistrată de modelul Karoq, cu livrări de 12.300 de exemplare.

Via Skoda

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Merita felicitati cu adevarat:
    - modelele SKODA beneficiaza de incredere f. buna in Europa si nu numai
    - au obtinut la teste 5 stele EURONCAP !!!

    O nedumerire insa:
    Varianta SKODA Karoq Scout (benzina si diesel) - anuntata de mai bine de 1 an se lasa asteptata ..cel putin pe piata noastra.....

    ALO, Skoda Romania ?!
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru