Skoda aprinde lumina în interiorul noului Kodiaq: primele imagini cu habitaclul noului SUV

de Bogdan Mirică
Marti, 30.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a dezvăluit primele imagini cu interiorul noului Kodiaq. SUV-ul cehilor vine cu o nouă planșă de bord, diferită de ce am văzut până acum.

Deși mai sunt doar câteva zile până când Automarket va asista live la dezvăluirea mondială a noului Skoda Kodiaq în cadrul unui eveniment desfășurat la Berlin, constructorul ceh a dezvăluit deja primele imagini cu interiorul noului SUV.

Dacă panourile portierelor și volanul seamănă mult cu ce vedem pe Superb, exceptând lumina ambientală colorată, restul interiorului reprezintă o schimbare majoră. Panoul cu instrumentele de bord oferă două zone simetrice, color, gurile de ventilație sunt acum verticale și flanchează un ecran generos, cu funcție tactilă și o mai bună înglobare în planșa de bord. Butoanele fizice de pe lateral vor fi înlocuite de zone tactile, iar grafica va fi ceva mai prietenoasă. Constructorul ceh promite un interior cu zone ușor de accesat, construit după o lege a ergonomiei pe care oricum modelele Skoda o stăpâneau destul de bine.

Urmareste Automarket
Interiorul face loc și unor tehnologii noi, dar și unui număr total de 30 de soluții Simply Clever.
Printre ele se numără volanul încălzit, blocarea electrică a ușilor pentru copii, protecție pentru deschiderea ușilor și tetiere pe care poți dormi ușor.

În plus, spațiul interior promite să fie unul extrem de generos. Portbagajul va oferi un spațiu total de 720 de litri în condiții normale și de 2065 de litri cu scaunele rabatate. Este cea mai mare valoare din segment, potrivit cehilor.

Comentarii (18)

  • ....vw.nimic nou sub soare.
    42 20
  • Consola aia centrala..si cum se imbina ea in bord + finetea de ebonita a torpedoului cu al sau banal maner ... toate imi amintesc de Nova mea din facultate, model 1999.
    35 26
  • Pur si simplu "scurt si la obiect", adica totul asezat clar acolo unde trebuia sa fie, fara prea multe complicatii de design. De asta este o Skoda! Imi place!
    Pentru cei care vor forme fara utilitate exista Peugeot. :)
    27 29
  • WOW, nu pot sa nu remarc rafinamentul si eleganta interiorului cu acel plastic glossy care combinat cu o tinuta de drum cu suspensie cu punte rigida spate, va fii un adevarat SUV compact premium asa cum declara nemtii la fiecare masina de-a lor din VAG. Propulsoarele cu siguranta , aceleasi depasite, pardon, adica aceleasi ''ecologitati'' inedite si ''eficiente'' maxim cu 2 cilindrii si 1Litru ca sa crape 16 in oras, adica pardon 2,3L la suta , buahahahahahaha DAS SMEN HAUTOS !
    16 29
  • @Stefi Cauta interiorul noului 3008 sa vezi si forme si utilitate. Pe langa interiorul lui, Skoda pare ca acum 15 ani. Monitorul salveaza un pic situatia, insa nu cine stie ce.

    P.S. Plus ca sincer nu prea poti compara Peugeot cu Skoda. Primul e producator de volum, al doilea de volum-buget.
    21 18
  • PS: Nici la bombardari nu pot egala VAG. Ei va bombardeaza de ani de zile cu praf in ochi, au vazut ca sunteti vulnerabili, ca si neuronii vostrii de altfel.
    5 31
  • Scrooge
    perfect, curat, totul la locul lui....etc.......dar TRISTETEA E MAXIMA.
    35 5
  • e ok, pacat ca-i skoda
    1 16
  • mai bine lasau lumina stinsa in interior, nu mai vedeam locul ala trist. pentru tata e ok, el oricum nu foloseste butoane sau touch screen, nici cruize control sau bluetooth, deci l-ar folosi pe post de logan, ca multi altii.
    13 10
  • Cristi
    Gurile de aerisire impreuna cu ecranul imi sugereaza un sistem audio chinezesc ieftin. Mizeria asta face Duster sa arate bine! Pacat de exterior, care chiar promitea mult.
    7 7
  • Aaaaaaaaa 3 cuvinte:nu sint impresionat.
    9 5
  • Hi-end
    ..si inca ceva. Cand "se aprinde lumina" intr-un model nou, de obicei fotografiezi varianta maxima de dotari si design, nu??? Aici o fi la fel? Daca pozele astea iti dau o stare de mahnnire vizuala, cum o fi modelul ala de baza!?
    9 4
  • @Hi-end

    Cum sa fie modelul de baza ? Premium si rafinat, spun nemtii . Adica elemente exterioare nevopsite in culoarea paletului de culori ( vezi Seat Ateca acelasi lucru ) , fara A/C , fara geamuri ellectrice pe spate, jante din tabla , faruri clasice fara lupe, fara sistem multimedia color, probabil ca si la Ateca dar un radio 1DIN din fabrica, de substrat tehnic nu mai vorbesc . Daca Audi marca premium ofera suspensie spate ieftina, de Skoda ce sa mai zic ( cu toate ca nu-i atat de ieftina precum o Dacie ). Penibil, absolut penibil.
    6 10
  • O mașină tipică centru marca Skoda - organizată simplu și inteligent, riguroasă, tehnologizată și cu un raport preț/ calitate imbatabil - va fi cu circa 1000 euro mai ieftină decât Tiguan în variantele de echipare echivalente. Și mai ales cu adresabilitate largă la clientelă cu oferte pentru posibilități și aspirații diverse. Un model ce va avea vânzări bune și va întări poziția Skoda în cadrul VAG. Și să vedem Octavia și Superb face lift care din câte se pare vor fi surprize foarte interesante.
    3 0
  • Aia de pe usa e banda led,sau a dat unu cu carioca?
    2 5
  • Arata anost...ca toate germanele....sa nu mai vorbim de fiabilitate...masini facute cu timp dupa care sa te tii bine :)) nu mai vorbim de electronica care lasa de dorit..piese cu timp facute din atza si scuipat..dar asta e...romanul continua sa cumpere...n-au decat sa experimenteze pe banii lor. eu am terminat cu masinile europene!
    0 2
  • Deci Skoda este una dintre cele mai proaste masini pe care poti sa o cumperi.Asa se intelege din comentariile de mai sus(adevarate opere de arta, de altfel). Intrebare: Skoda se fabrica doar pentru romanii cei fraieri?
    2 0
  • cristi
    Aoleu, ce acri sunt strugurii. :-)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru