Skoda are planuri mari pentru 2017: va lansa noua generație Yeti și Rapid facelift

de Bogdan Mirică
Joi, 29.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda are un plan de lansări destul de aglomerat și în 2017. Cehii vor lansa Kodiaq Sportline, o nouă generație Yeti și faceliftul lui Rapid.

2016 a fost un an extrem de încărcat pentru Skoda, care ne-a oferit două modele noi și foarte importante: SUV-ul Kodiaq și faceliftul popularului Octavia.

Se pare că nici 2017 nu se va lăsa mai prejos când vine vorba despre noutăți. Cehii vor marca debutul noutăților la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie, când vor expune Kodiaq Sportline, o versiune cu un kit de caroserie ceva mai sportiv și o gardă la sol ușor coborâtă. Nimic mai puternic sub capotă.

Potrivit unor informații din interiorul Skoda, 2017 ar urma să fie și anul în care vom vedea faceliftul modelului Rapid, existent deja pe piață din 2012. Aerul proaspăt va fi transmis pe ambele variante de caroserie, adică și pe hatchback-ul Rapid Spaceback.

Tot în 2017 vom vedea și primele imagini ale noii generații Skoda Yeti. Modelul va apărea în fața publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, în luna septembrie, urmând să ajungă pe străzi în ultimele luni ale lui 2017, adică noiembrie sau decembrie.

Modelul va fi dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, ceea ce înseamnă câteva kilograme în minus.

Designul va fi și el modificat pentru a urma liniile trasate de noul Kodiaq. În plus, interiorul va fi ceva mai generos pentru că și dimensiunile exterioare vor fi mai mari.

Nu în ultimul rând, 2017 ar urma să marcheze și debutul unei versiuni ami puternice a modelului Skoda Octavia RS. Aceasta ar urma să ofere 245 de cai și un diferențial blocabil pentru puntea față.

via motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru