Skoda Fabia Blueline, o noua editie speciala in UK

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.10.2008
Skoda lanseaza in Marea Britanie o noua editie speciala botezata Fabia Blueline, disponibila in 500 de exemplare.

Esential

500 de exemplare Fabia Blueline va produce Skoda.
14.700 de euro costa versiunea pe motorina a editiei speciala Fabia Blueline.

Dupa Superb Greenline, Skoda mai propune un produs destinat exclusiv publicului britanic. Este vorba despre o editie limitata a hatchback-ului popular Skoda Fabia, botezata Blueline. Noua versiunea fost atent personalizata de Skoda pentru a fi in deplina concordanta cu numele.

Caroseria a fost vopsita in culoarea Pacific Blue in timp ce acoperisul contrasteaza placut multumita nuantei de alb. Suspensia care coboara garda la sol si jantele de 16 inch din aliaj completeaza ingredientele unui look exterior atragator.

In habitaclu, publicul va fi tratat cu o tapiserie "Magic", diferita de cea a versiunilor Fabia standard. Confortul va fi subliniat si de aerul conditionat climatic, spatiile de depozitare de sub scaunele fata si suporturile pentru pahare.

Editia speciala Fabia Blueline poate fi comandata cu motorizarea pe benzina de 1.2 litri si 70 de cai sau diesel de 1.4 litri si 80 de cai putere. Preturile difera si ele in functie de versiune, britanicii urmand sa plateasca 12.800 sau 14.700 de euro pentru Blueline.

Cei care deja si-o doresc vor fi nevoiti sa se grabeasca pentru ca Skoda Fabia Blueline va fi comercializata intr-un numar limitat de unitati, doar 500 de exemplare.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • 500 ?!
    500 de exemplare numai ?!Editia e sigur pentru pentru fanii skoda.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru