Skoda face mini model dupa VW Up!

De Bogdan Mirică
Publicat Sambata, 05.01.2008
Boss-ul Skoda a anuntat ca ia in considerare dezvoltarea unui minicar bazat pe conceptul Volkswagen Up!

Revolutia anuntata de conceptul Volkswagen Up! la Salonul Auto de la Frankfurt continua. Minicarul german va inspira de aceasta data constructorul ceh Skoda, subsidiarul Volkswagen anuntand ca intentioneaza sa dezvolte in viitorul apropiat un model pozitionat sub Fabia.

Anuntul a fost facut de Reinhard Jung, boss-ul Skoda, care este de parere ca in acest moment este loc pentru un model mai mic decat Fabia. Noul minicar ar urma sa satisfaca cererile pentru modele de clasa mica, care au explodat in ultimii ani.

Viitorul minicar Skoda va utiliza plaforma si motorizarile versiunii de productie a conceptului Up! si va juca un rol foarte important in expansiunea constructorului ceh pe pietele din India, Rusia si China, potrivit lui Jung.

Comentarii (5)

  • Mihai O
    Va arde de prostii!!!
    In loc sa aduceti pe piata mai repede un SUV(ca slava Domnului aveti de la cine VWa inspira) va arde de glume cu chestii din astea!!!..:))
    0 0
  • Claudiu
    SUV-uri de prost gust, adica..
    Adica masini din-alea mari, care consuma mult si cu care nu ai cum te misca si parca intr-un Bucuresti supra-aglomerat? Adica masini de prost-gust?
    0 0
  • Mihai O
    SUV-uri de prost gust, adica..
    "De prost gust" daca asa iti place tie sa le spui Claudiu, dar parca mai de ajutor prin nametii din Bucuresti!..parerea mea!
    0 0
  • Claudiu
    SUV-uri de prost gust, adica..
    Intr-adevar, recunosc, exista exceptii la opinia mea.
    0 0
  • Lasati prostiile ecologiste...
    V-ati invatat ca oile. Daca e la moda ecologia, clamam ecologia.

    Ma ales v-ati invatat (voi, genul Claudiu)ca e la moda sa fiti anti-ceva. Va pune pe harta celor care au un mesaj si implicit personalitate.

    Afla ca mai sunt oameni care au nevoie de SUV pt ca merg la munte sau la tara sau fac in Bucuresti si imprejurimi drumuri zilnice la care o garda la sol non SUV ar rezista vreo saptamana.

    Si nu in ultimul rand as putea sa am un SUV diesel care sa polueze mai putin decat vreo Dacie sau rabla Euro1.

    Altfel, bravo Skoda. Calitate foarte aproape de VW (adica buna), fiabilitate si pret bun.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru