Skoda oferă centură de siguranță și prelată pentru transportul celui mai bun prieten al omului

de Bogdan Mirică
Luni, 20.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a introdus o serie nouă de accesorii pentru modelele sale. Printre noutăți se află o centură de siguranță pentru patrupede, două grilaje speciale și chiar o prelată.

Skoda va încerca să își atragă de partea sa iubitorii de animale prin lansarea unei linii de accesorii dedicate patrupedelor. Acestea sunt adresate în special câinilor și pot fi montate cu ușurință în interiorul modelelor Skoda, de la micul Citigo până la vârful de gamă Superb.

Printre ele se află o prelată care poate fi așezată pe scaunele din spate și poate proteja tapițeria de noroi sau păr. Materialul din care este confecționată prelata este impermeabil și poate fi ușor de curățat.

Pentru cei care își transportă cel mai bun prieten în portbagaj, există două grilaje: unul pentru a separa câinele de celelalte bagaje și celălalt pentru a separa prietenul din potbagajul variantelor break, de pasagerii din spate.

Nu în ultimul rând, dacă patrupedul va sta pe bancheta din spate, el va putea fi asigurat cu ajutorul unei centuri speciale, atașată centurii de siguranță.

via Skoda

Comentarii (9)

  • Bravo Skoda, tot respectul.
    Pe cand un dispozitiv de adaptare a scaunului soferului, sa ma duca acasa cainele daca am baut o bere?
    14 9
  • Super idee. In Cehia daca n-ai caine esti un nimeni :))
    13 7
  • Cainele
    Felicitari, oricum diferenta dintre un animal si marea majoritate a grandomanilor posesori de Skoda e aproape nula, asadar centura se va potrivi de minune !
    12 19
  • O idee pe cat de simpla, pe atat de binevenita. Dar cu romanii e mai greu. Unde dai si unde crapa. Apropo, cutiile de transport animale sunt tot la fel de stupide ca aceste centuri?
    10 6
  • Ok, nu zboara inainte, dar ce-l impiedica sa nu se miste in laturi? Ce-l impiedica sa-si imprastie creierul pe portiera? O solutie slabuta. Mai mult marketing.
    11 8
  • antonny
    amenda in Ro daca nu ai cainele pus in centura 500 RON ....sunt curios de preturi ???
    1 1
  • @and da pe tine ce te impiedica ?
    8 6
  • @mowgli
    scuza-ma, nu esti biped? ah,am uitat, din jungla de unde vii tu e diferit
    8 9
  • Sandu al-III-lea
    Si pentru tzantzari as fi vrut una,fira-ar sa fie...am un drum de facut la Tulcea si ma gandeam sa fiu omenos.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru