Skoda opreste productia pe timp de o luna

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 05.12.2008
Skoda a anuntat ca va opri productia la fabrica din Mlada Boleslav pentru aproximativ o luna de zile.

Skoda, marca ceha aflata in grupul Volkswagen, va opri productia la fabrica din Mlada Boleslav in perioada 18 decembrie-11 ianuarie, pe fondul prabusirii cererii pe piata auto.

Skoda va sista productia in aceeasi perioada ca si in fabrica Volkswagen din Wolfsburg. Seful sindicatului uzinei din Cehia, Jaroslav Povsik, a declarat, la sfarsitul unei intrevederi cu membrii conducerii, ca este posibil ca oprirea productiei sa nu se limiteze la perioada anuntata.

Skoda estimeaza pentru acest an vanzari de 690.000 de vehicule, in crestere cu 9.5% fata de anul trecut, dar in scadere considerabila fata de preconizarile initiale. Marca ceha isi stabilise la inceputul anului o tinta de vanzari de 759.000 unitati.

Via | Mediafax

Taguri: Skoda, Volkswagen

Comentarii (4)

  • Ion Doe
    ciudat
    Tocmai am facut comanda pentru o Octavia model nou si dealerul nu mi-a zis nimic de vreo intarziere. Perioada de asteptare este de 4-5 saptamani datorita configuratiei.
    0 0
  • daniel
    skoda
    vreau sa cumpar 2 skoda. dar din cehia cum pot sa iau legatura cu cineva care sa imi dea niste imformatii.un nr de tel sau o adresa . pioneer_panasonic .id meu . va rog
    0 0
  • camila
    fabii
    si eu intentionez sa cumpar o fabie noua tdi direct din fabrica poate imi dati o adresa
    0 0
  • ???
    4 - 5 saptamani? Mi se pare super bine! Mie mi-au dat 10 - 11 saptamani!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru