Skoda, partener al Tour de France 2018: cehii sponsorizează cea mai importantă competiție de ciclism din lume de 15 ani

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda este partenerul Turului Ciclist al Franței pentru al 15-lea an consecutiv. Cehii vor pregăti 250 de mașini care vor servi atât oficialii, cât și cicliștii. În plus, Skoda sponsorizează și premiul oferit celui mai bun sprinter din competiție.

Încă din 2004, Skoda susține Turul Ciclist al Franței, cea mai importantă competiție de acest gen din lume. Anul acesta, Christian Prudhomme, directorul cursei, va utiliza o Skoda Superb pentru a urmări evoluția concurenților și desfășurarea competiției.

De asemnea, Skoda sponsorizează și Tricoul Verde, premiul fiind acordat celui mai bun sprinter din competiție. Este al patrulea an consecutiv când constructorul ceh susține acest premiu.

Pentru ediția din 2018 a Turului Ciclist al Franței, Skoda a pregătit 250 de mașini care îi vor servi pe oficialii competiției, dar și pe concurenți.

"Ciclismul este un sport important pentru noi, mai ales că istoria Skoda a început în segmentul bicicletelor. Implicarea noastră în ciclism întărește imaginea și brandul Skoda", a decalrat Alain Favey, membru în consiliul de conducere al departamentului de Vânzări și Marketing din cadrul Skoda.

Turul Ciclist al Franței 2018 debutează în 7 iulie, starul fiind programat în Noirmoutier-en-l'lle.

Anul acesta, 176 de cicliști vor concura în 21 de etape și vor acoperi peste 3.300 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru