Skoda pregătește un facelift pentru Kodiaq: varianta îmbunătățită a SUV-ului din Cehia va fi prezentată în 2020

de Cornel Șocariciu
Joi, 20.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Kodiaq va primi o serie de îmbunătățiri. Conform primelor informații, modelul va fi lansat în 2020 și va fi disponibil și într-o variantă plug-in hybrid.

În toamna anului 2016, Skoda prezenta Kodiaq (foto), iar în tot acest timp, cel mai mare SUV din gama constructorului din Mlada Boleslav a reușit să atragă un public numeros. Conform unor voci apropiate companiei, în 2020 Skoda va lansa Kodiaq facelift.

Din punct de vedere estetic, cehii pregătesc doar mici modificări atât în zona frontală a lui Kodiaq, cât și în partea din spate. Cel mai probabil, Kodiaq facelift va fi echipat cu noile faruri Matrix cu LED, tehnologie care a debutat în premieră pe Superb facelift. De asemenea, cehii vor veni și cu un pachet îmbunătățit de sisteme de siguranță, dar și cu tehnologii noi de conducere semi-autonomă.

Aceleași voci apropiate companiei din Mlada Boleslav spun că viitorul Kodiaq va putea fi echipat și cu un sistem de propulsie plug-in hybrid. Cel mai probabil, acesta va fi preluat din gama Superb. În cazul sedanului de clasă medie, cehii propun un motor pe benzină de 1.4 litri cu 156 de cai putere și un motor electric de 85 kW (116 CP).

În total, sistemul PHEV dezvoltă 218 CP și un cuplu maxim de 400 Nm.

Resursele sunt gestionate de o transmisie automată DSG cu șase trepte, iar acumulatorul cu capacitatea de 13 kWh promite o autonomie în modul electric de până la 55 de kilometri (WLTP). 

Via | Autocar

Comentarii (6)

  • ACE - Craiova
    Varianta PHEV ar fi cea mai interesanta....sa vedem si pretul....
    2 0
  • Adrian M
    Cand v-am zis ca dulapul asta mare nu e atragator v-ati suparat...cred ca am vazut maxim 3 in Craiova si alea pe firma. Apropo, o suspensie independenta pe spate ar merge sau o lasam ca la karoq cu bara de torsiune chiar si la 150cp...dar da o naibii de stabilitate, ca fraierii apreciza croamele si display ele cu touch, ce atata tehnica si sportivitate.:(
    1 4
  • Adrian M
    De ce mi-ati sters comentariul desi in link apara 2 ca nr?!?!?
    Va deranjeaza ca am scos in evidenta faptul ca aceste suv uri cu aerodinamica de dulap nu au suspensenie independenta pe spate nici macar la 150cp? (vezi karoq)
    1 4
  • Adrian M
    yey, a reaparut ca prin minune:)
    0 4
  • @Adrian M
    Comentariul nu "a reapărut ca prin minune". Cât timp nu sunteți înregistrat pe site, acestea apar ca inactive, iar unul dintre administratori trebuie să dea ok-ul pentru ele ;)
    2 0
  • Adrian M
    Aseara era activ de aceea am facut rautacioasa observatie:)
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru