Skoda Scala va introduce o nouă filosofie de design pentru constructorul ceh: "Vrem să adăugăm mai multă emoție"

de Daniel Popescu
Joi, 22.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda anunță că noul hatchback Scala va introduce o nouă filosofie de design pentru marca din Cehia, care va fi adoptată ulterior și pe modelele electrice pregătite începând din 2019.

Skoda va lansa noul hatchback Scala în 6 decembrie ca înlocuitor pentru Rapid Spaceback, iar schimbarea numelui este determinată inclusiv de adoptarea unei noi filosofii de design.

Oliver Stefani, directorul de design al mărcii, afirmă că designul trebuie să genereze mai multă emoție, iar principalele linii ale lui Scala vor fi adoptate și pe viitoarele modele electrice ale constructorului.

"Valorile Skoda au fost întotdeauna functinalitatea, ergonomia și partea practică. Vrem să adăugăm mai multă emoție. Trebuie să ne gândim cum se vor schimba liniile de design ale mașinilor. Toate modelele noastre trebuie să aibă ADN-ul Skoda, ceea ce este foarte important pentru brand", a declarat el pentru publicația Autocar.

Skoda Scala va fi primul model al constructorului care va avea inscripționat numele modelului pe partea din spate, în loc de logo-ul mărcii. În plus, această strategie va fi implementată și pe viitoarele modele ale constructorului.

După lansarea Scala, Skoda se va concentra pe dezvoltarea unei game variate de modele electrice.

Primul dintre ele va fi e-Citigo, versiunea electrică a modelului de oraș Citigo, iar ulterior vor fi dezvoltate o serie de modele bazate pe platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    ''Mentionez'' Chiar daca masina va fi frumoasa Skoda Scala hatchback dar mentionez degeaba daca va fi vandut in aceasta caroserie Skoda Scala Hatchback ma tem ca va avea de suferit fara o versiune sedan mic cu 4 usi pe baza acestuia ca sa-l aduca pe piata in curand de aceea mentionez ca hatchback-ul Skoda Scala va avea de suferit vanzari in Scadere fara o versiune Sedan cu 4 usi pe platforma lui tehnica'' si asa am incheiat citatul meu cu bine'ETC
    1 13
  • someone
    daca va arata ca si poza din articol, atunci emotia ( pozitiva ) are mari probleme la skoda
    8 0
  • Skoda si emotie/design/frumusete nu merg in aceiasi propozitie. Skoda este un cal de bataie si o masina functionala. Vanzarile bune sunt fix pentru asta.
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru