Skoda Superb Combi se va lansa oficial în luna septembrie

de Bogdan Mirică
Vineri, 13.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Varianta cu portbagaj generos a modelului Skoda Superb a fost confirmată pentru lansare anul acesta. Ea va sosi în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, însă primele imagini vor apărea la mijlocul acestei veri.

Proaspăt lansat în cadrul salonului Auto de la Geneva, noul Skoda Superb va avea parte şi de o variantă de caroserie break, pentru a continua tradiţia vechii generaţii.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Winfried Vahland, preşedintele executiv Skoda, a confirmat intenţia constructorului ceh de a lansa noul Superb Combi şi chiar a înaintat o perioadă fixă. Potrivit acestuia, modelul break va debuta în toamna acestui an, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, la finalul lui septembrie.

Germanii vor găzdui debutul public, însă prezentarea oficială şi primele imagini sunt programate să apară în luna iulie. Prototipurile de test ale noului Superb Combi au fost deja surprinse testând pe şoselele din Cehia, semn că producătorul este pe ultima sută de metri cu procesul de dezvoltare.

Esential 625 de litri este capacitatea portbagajului noului Skoda Superb.
660 de litri ar urma să ofere portbagajul variantei Skoda Superb Combi
Derivatul break, construit şi el tot pe platforma MQB, va creşte uşor în dimensiuni, va păstra un ampatament extrem de generos pentru segmentul din care face parte şi va revoluţiona încă o dată capacitatea de stocare din portbagaj.
Dacă în prezent Superb sedan oferă 625 de litri, varianta break va duce această valoare până la 660 de litri în condiţii normale de depozitare. Atunci când bancheta se va rabata, capacitatea ar putea creşte până la 1890 de litri.

Nu va mira pe nimeni nici transplantarea întregii game de motoare disponibile în prezent pe Superb. Asta înseamnă că break-ul va fi pus în mişcare de unităţi TSI şi TDI cu puteri cuprinse între 120 şi 280 de cai putere.

via indianautosblog

Comentarii (6)

  • Adicatelea e vorba despre Vw Passat, pardon skoda superb, adica da Vw Passat!
    15 35
  • Am ras de nu am mai putut la gluma ta...
    17 16
  • O trec pe lista! Dar s-o vad mai intai. :)
    12 11
  • Pe unele publicații germane am văzut spatele. E foarte foarte asemănător cu cel de la Octavia, fapt care m-a întristat.

    Oricum, în planul meu de viitor era sedanul.
    8 11
  • andi tatic de baieti, vezi sa te stergi pe picioare inainte de a te urca in ea...nu de alta dar sa nu-ti bagi picioarele pe urma....
    6 7
  • Stau si ma gandesc, oare cat de mult sufera unii de frustrare incat sa cada chiar atat in penibil?...
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru