Skoda va furniza masini politiei din Cehia

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.05.2008
Skoda va oferi politiei din Cehia 3500 de vehicule, castigand licitatia in fata celor de la Volkswagen si Renault.

Esential

3500 de vehicule va furniza Skoda politiei din Cehia.
1.1 miliarde de coroane este suma perceputa de Skoda pentru cele 3500 de vehicule livrate.
700 de vehicule Skoda vor fi livrate in acest an Politiei din Cehia, restul urmand sa fie oferite treptat pana in 2011.

Dupa cum bine stiti principalul constructor care "aprovizioneaza" cu vehicule unitatile politiei romane este Dacia. Poate va intrebati insa ce masini primesc politistii cehi. Raspunsul este foarte simplu si usor de intuit, viitoarele masini pe care politia ceha le va conduce urmand sa fie produse de cine altcineva decat Skoda.

Subsidiarul Volkswagen a castigat licitatia organizata de politia din Cehia pentru furnizarea de vehicule in perioada 2008-2011. Skoda s-a luptat cot la cot cu Volkswagen si Renault pentru castigarea licitatiei, in urma carora 3500 de vehicule vor lua drumul sectiilor de politie din toata Cehia.

Suma perceputa de Skoda pentru cele 3500 de mesini ce urmeaza a fi livrate a fost de 1.1 miliarde de coroane, considerabil mai mica decat cea perceputa de Volkswagen, 1.4 miliarde de coroane, sau Renault, 2.0 miliarde de coroane.

Potrivit unui purtator de cuvant al constructorului ceh, parteneriatul dintre cele doua institutii va fi semnat in luna iulie, Skoda urmand sa livreze politiei 700 de vehicule in acest an.

via | Skoda

Comentarii (4)

  • cozappz
    Licitatie
    A fost licitatie la MAI cand au luat Loganurile? Ca nu-mi aduc aminte sa fi vazut anunturile in ziar si la TV!
    0 0
  • plictis
    ce le trebuie?
    Si ce voaiai sa dea la ai nostrii ca brazii? Ce sa faca ei cu alte masini? Sa stea la panda cu radarul cu o masina cu 200CP? Ei asta fac, asta au invatat si atat. La ce le trebuie mai mult de Logan zi-mi si mie, oricum ne manaca banii de impozite degeaba. Si nu le mai duce tu de grija ca au si cateva Passat-uri obosite in care dorm in voie.
    Poate in Cehia aia chiar au strazi, chiar ai pe unde sa mergi mai tare si poate chiar mai alearga pe cate un ratacit din cand in cand.
    0 0
  • ?????
    ....da ce Skode dadura astia???....ca iese vreo 12400 eur/masina......
    0 0
  • Sper ca le-au dat si cate doua- trei seturi de bucsi ca la cat de bune sunt...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru