Skoda va lansa în scurt timp un SUV mai mic decât Karoq: modelul va fi comercializat doar pe piața din China

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda va lansa un nou SUV în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Modelul va fi poziționat sub actualul Karoq și va fi dedicat exclusiv pieței din China.

Skoda va prezenta un nou SUV în cadrul Salonului Auto de la Beijing. SUV-ul Kamiq (nume neconfirmat) va fi destinat exclusiv pieței din China și va avea dimensiuni mai mici comparativ cu actualul Karoq.

Tot în 2018, Skoda va prezenta și Kodiaq GT Coupe (foto). Pentru început, această versiune a lui Kodiaq va fi comercializată doar pe piața din China, însă există șanse mari ca modelul să ajungă și în Europa.

O eventuală disponibilitate a lui Skoda Kodiaq GT Coupe pe piața din Europa va depinde de modul în care constructorul va ajusta producția la fabricile pe care le deține pe Bătrânul Continent.

Anul trecut, Skoda a vândut 325.000 de mașini în China, o valoare mult mai mare comparativ cu cea bună piață obținută în Europa (Germania, 173.300 de mașini). Până în 2020, cehii vor să ajungă la 600.000 de unități comercializate în China, iar noile SUV-uri vor juca un rol important în realizarea acestui obiectiv.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru