Skoda Yeti ar putea avea un frate mai mare în 2016

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.10.2011
Skoda se gândeşte să lanseze pe piaţă un SUV mai mare decât Yeti, cu şapte locuri, inspirat de conceptul Mission L. Acesta va debuta oficial abia în 2016.

Deşi la noi nu a prins atât de bine, Skoda Yeti s-a dovedit a fi un succes comercial în Europa. Cehii se simt impulsionaţi de această evoluţie şi cochetează cu ideea unui frate mai mare pentru crossover-ul compact.

Se pare că membrii consiliului de conducere au aprobat deja dezvoltarea unui SUV cu o lungime de 4.6 metri, capabil să transporte până la şapte pasageri. Modelul ar putea folosi o platformă modificată a lui Volkswagen Tiguan pentru a reduce costurile de producţie.

Odată cu noul SUV, Skoda va introduce şi noua generaţie a lui yeti, ambele modele urmând să împrumute liniile de design promovate de conceptul Mission L, expus în toamna aceasta la Frankfurt. I

deea de a extinde gama cu un SUV mai mare face parte din planul cehilor de a-şi dubla vânzările până în 2018. Până atunci vom mai vedea sedanul compact poziţionat între Fabia şi Octavia, precum şi un familist bazat pe actualul Volkswagen Sharan. De asemenea, Skoda a lansat deja o versiune proprie a lui Up!, botezat Citigo, din aceleaşi considerente.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • oribila masina
    daca scot inca unul la fel de horror, e clar ca vor avea un "succes" rasunator... dap, va rasuna de tipete de groaza
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru